Korben Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 conditia sa nu ploua cand plecam La naiba, prognoza e de ploaie. Pe cand avem si noi motoare nu se mai opreste ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 se pare ca sambata plecam patrueu, atti , lutzifer si nashoo plecarea ora 15 petrom micalaca conditia sa nu ploua cand plecam daca trecem de Savarsin nu mai conteaza daca nu vine nimeni cu mine la Cluj,vin cu voi! Da vreau informatii despre drum! Daca mereti pe drum de padure mai ma gandesc,daca e de tara,merge! vAstept vesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 PROBLEME LANTZ SI TELESCOAPE SI BENZINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) daca nu vine nimeni cu mine la Cluj,vin cu voi! Da vreau informatii despre drum! Daca mereti pe drum de padure mai ma gandesc,daca e de tara,merge! vAstept vesti! de la Costei pana la Sarmi asa arata drumul in 2004 cand am fost pe jos si cu ia-ma nene ca-s copil sarac Editat Iunie 5, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 asa arata drumul in 2004 Bun ii , ne scutura de ne i-a dracu pietrisu ala marunt, ori ne inpodmolim ca o fi noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 TICO VEZI CA AM IO CABLU DE KM NOU NOUTZ DE ENDURO ,ADICA SE POATE FACE SI ENDURO II DE ETZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 ce vreme frumoasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ce vreme frumoasa.... ÂŞi se anunță Âşi mai frumoasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 no si ce ? eu tot cu motorul merg la lucru da e tare rau sa conduc noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 ÂŞi se anunță Âşi mai frumoasă de aia ne am luat costum si manusi de ploaie mai tre sa fac rost de stergatoare pt viziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 sal, pentru duminica ne auzim maine dupa masa? Numa' bine ne lamurim si cu prognoza si poate dam o fuga la Surduc. Io nu merg pe ploaie ca n-are farmec si clisa nu putem face Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) 80% raman la varianta sa mergem maine pe traseul stabilit de Calin ... ultimele modificari se aduc maine cand ne trezim si vedem cum se arata vremea ! Eu sincer nu ma speriu de o ploaie ! daca va uitati la prognoza maine si poimaine mai is sanse de ploaie doar 20% , nu 70-80% ca pana acuma , vineri - sambata ! Asa ca vedem ! Eu si Atti merem cu Calin ! Editat Iunie 6, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 au anuntat cod galben pentru azi si maine...ploi torentiale,grindina...etc...aveti grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 pentru duminica ne auzim maine dupa masa?Numa' bine ne lamurim si cu prognoza si poate dam o fuga la Surduc. Io nu merg pe ploaie ca n-are farmec si clisa nu putem face Fade mergem la birt va ploua până marți inclusiv da' las' că vine ea caldura, atunci sa vezi numa' transalpine Âşi surducuri Âşi padiÂşuri Âşi da, desigur ÎNTĂLNIREA de pe Valea RâÂşnovului daca va uitati la prognoza maine si poimaine mai is sanse de ploaie doar 20% , nu 70-80% ca pana acuma , vineri - sambata ! tu pe ce site te uiți? ca eu văd pe weather.com că tot 70-80% sunt Âşansele de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 tu pe ce site te uiți? ca eu văd pe weather.com că tot 70-80% sunt Âşansele de ploaie Linck-u de Arad http://romanian.wunderground.com/global/stations/15200.html Lincku de Deva ... http://romanian.wunderground.com/cgi-bin/f...cast?query=deva Lincku de Orastie ... http://romanian.wunderground.com/cgi-bin/f...t?query=orastie Eu dupa asta ma i-au + http://www.westwind.ch/?link=gfsm,http://w...,1144,1204,1264 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 HAI SOARE RASAI, DACA VREI SA NE MAI AI Mergem direct Sarmisegetuza, Cristina nu poate sa plece de la Cincis Atti azi duc eu berea sa nu uiti securea, ca eu duc cu mine secretul Mariei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 HAI SOARE RASAI, DACA VREI SA NE MAI AI Atti azi duc eu berea sa nu uiti securea, ca eu duc cu mine secretul Mariei perfect. nu uit de secure! pt restu care nu vin din cauza vremii stati acasa,ca asa economisiti benzina,nu aveti nevoie de gume ,lanturi si alte chestii! si nu in ultimul rand NU VA MURDARITI MOTOARELE! SI NU RISCATI NICI MACAR SA VA PRINDA PLOAIA .numa bine si asfalt uscat, ud ,cu noroi sau cum o fii au anuntat cod galben pentru azi si maine...ploi torentiale,grindina...etc...aveti grija... asa si? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 perfect. nu uit de secure!pt restu care nu vin din cauza vremii stati acasa,ca asa economisiti benzina,nu aveti nevoie de gume ,lanturi si alte chestii! si nu in ultimul rand NU VA MURDARITI MOTOARELE! SI NU RISCATI NICI MACAR SA VA PRINDA PLOAIA .numa bine si asfalt uscat, ud ,cu noroi sau cum o fii asa si? unde ii farmecul, daca nu ne uda si nu dau cu ea de terra cel putin odata? dar acum am crash baruri, deci sper ca daunele sa fie minime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 stati acasa,ca asa economisiti benzina,nu aveti nevoie de gume ,lanturi si alte chestii! Să Âştii că mai există încă ghinioniÂşti care pe lângă banii pe care îi cheltuie pe motocicletă Âşi echipamentul aferent mai trebuie să pună deoparte ÂŞI pentru familie, casă, copil sau alte probleme din astea lipsite de importanță. ÂŞi care nu ies cu motocicleta în fiecare weekend pentru că în singura zi liberă din săptămână trebuie să-Âşi rezolve o grămadă de probleme sau să-Âşi ajute părinții care sunt prea bătrâni pentru a mai putea face ceva singuri. Dar desigur că astea sunt doar niÂşte scuze puerile. AÂştept cu nerăbdare pozele Âşi filmulețele pe care le veți face Âşi în excursia asta, mai ales că Berty are pasiunea Âşi răbdarea de a face atâtea opriri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 perfect. nu uit de secure!pt restu care nu vin din cauza vremii stati acasa,ca asa economisiti benzina,nu aveti nevoie de gume ,lanturi si alte chestii! si nu in ultimul rand NU VA MURDARITI MOTOARELE! SI NU RISCATI NICI MACAR SA VA PRINDA PLOAIA .numa bine si asfalt uscat, ud ,cu noroi sau cum o fii asa si? deci dude...io ziceam doar...si nu cred ca are rost sa vorbim de gume si lantzuri pentru ca stii si tu care ii treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 cine are chef maine de o tura scurta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 cine are chef maine de o tura scurta? Io Azi mi-am cumparat si eu echipament de ploaie si trebe testat Faget / Surduc e suficient de scurta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 cat ca gasesc scuze dar azi noapte m-a udat ..... +ca am probleme din cauza dintilor umblu pe la dentist si nu are rost sa zic cum ma simt abia mai deschid gura am canin nou si mai urmeaza 2 molari si1 extractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) IoAzi mi-am cumparat si eu echipament de ploaie si trebe testat Faget / Surduc e suficient de scurta? ati fost la faget? am sunat pe toata lumea a caror nr de tel le am avut, si nimeni nimic singurul care a raspuns a fost Nicu- Plimbaretu-care mi a spus ca e acasa si tura de weekend se poate numi UN ZIG ZAG PRIN CODUL GALBEN Editat Iunie 8, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) ati fost la faget?am sunat pe toata lumea a caror nr de tel le am avut, si nimeni nimic si tura de weekend se poate numi UN ZIG ZAG PRIN CODUL GALBEN Io cu Gheza de la TM alias fade2black Lipova - ÂŞiÂştarovăț - peste deal (ne-am rătăcit puțin) - Bestovăț Topolovățu Mare - BuziaÂş (suc la avion) TM - ploaie până la Arad După CuveÂşdia am luat-o drrept spre sud, chit ca nu prea a fost drum. Trebuia să ajungem Âşi în satul CoÂşarii, dar cum spuneam, ne-am rătăcit puțin dar a meritat Am trecut prin locuri "where no one has gone before" cum ar zice Jean-Luc Piccard. Cel puțin nu cu mototcicletele, ca se uitau aia la noi ca la ozeneuri Editat Iunie 9, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate