calinbac Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 Io cu Gheza de la TM alias fade2blackLipova - ÂŞiÂştarovăț - peste deal (ne-am rătăcit puțin) - Bestovăț Topolovățu Mare - BuziaÂş (suc la avion) TM - ploaie până la Arad După CuveÂşdia am luat-o drrept spre sud, chit ca nu prea a fost drum. Trebuia să ajungem Âşi în satul CoÂşarii, dar cum spuneam, ne-am rătăcit puțin dar a meritat Am trecut prin locuri "where no one has gone before" cum ar zice Jean-Luc Piccard. Cel puțin nu cu mototcicletele, ca se uitau aia la noi ca la ozeneuri cum e drumul de la Sistarovat la Topolovat am incercat anul trecut cu suzuki si am renuntat din motive obiective si subiective Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 cum e drumul de la Sistarovat la Topolovat?am incercat anul trecut cu suzuki si am renuntat din motive obiective si subiective Motive de a renunța se găsesc oricând E drum de motociclete Âşi oameni pregătiți pentru ce e mai rău, inclusiv pentru eventualitatea că te-ai putea abate de la "drum" Cu ocazia asta am aflat că nu e nevoie să faci sute de km pe zi ca să te simți endurist. Următorul meu obiectiv e să trec dealul de la Cladova la Feredeu. Prima dată nu am reuÂşit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Motive de a renunța se găsesc oricând E drum de motociclete Âşi oameni pregătiți pentru ce e mai rău, inclusiv pentru eventualitatea că te-ai putea abate de la "drum" Cu ocazia asta am aflat că nu e nevoie să faci sute de km pe zi ca să te simți endurist. Următorul meu obiectiv e să trec dealul de la Cladova la Feredeu. Prima dată nu am reuÂşit Nu am avut chef sa nenorocesc pe suza la vremea respectiva Oricum, probabil ma voi duce intr o zi sa imi testez abilitatile momentan inexistente pe trasee de padure Editat Iunie 9, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 2 poze de la Sarmisegetuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Nu am avut chef sa nenorocesc pe suza la vremea respectivaOricum, probabil ma voi duce intr o zi sa imi testez abilitatile momentan inexistente pe trasee de padure asa mai,ai grija de motor,pune-l in sufrageie si noaptea in dormitor cu tine...si cand ai chef,uita-te la ea sa iti piarea chefu iar. Vezi sa nu fie ploaie afara,noroi,praf,vant si daca e 1 nor pe cer stai cu Suza de vb la masa de pranz...ma enervati deja cu textele astea...ce sa mai zic eu de ,,batrana,, mea pe unde am dus-o saraca ca plangeau si oglinzile,nu ca sant criminal,dar am vrut sa vad ce poate si ce pot eu...si nu ma dau inapoi .Clar? Editat Iunie 9, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 asa mai,ai grija de motor,pune-l in sufrageie si noaptea in dormitor cu tine...si cand ai chef,uita-te la ea sa iti piarea chefu iar. Vezi sa nu fie ploaie afara,noroi,praf,vant si daca e 1 nor pe cer stai cu Suza de vb la masa de pranz...ma enervati deja cu textele astea...ce sa mai zic eu de ,,batrana,, mea pe unde am dus-o saraca ca plangeau si oglinzile,nu ca sant criminal,dar am vrut sa vad ce poate si ce pot eu...si nu ma dau inapoi .Clar? Asa Kato...fi rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 asa mai,ai grija de motor,pune-l in sufrageie si noaptea in dormitor cu tine...si cand ai chef,uita-te la ea sa iti piarea chefu iar. Vezi sa nu fie ploaie afara,noroi,praf,vant si daca e 1 nor pe cer stai cu Suza de vb la masa de pranz...ma enervati deja cu textele astea...ce sa mai zic eu de ,,batrana,, mea pe unde am dus-o saraca ca plangeau si oglinzile,nu ca sant criminal,dar am vrut sa vad ce poate si ce pot eu...si nu ma dau inapoi .Clar? domnu KATO cred ca ma confundati cu alte persoane daca ati fi citit cu atentie ati fi remarcat ca vorbeam de motocicleta suzuki si de faptul ca atunci eram proaspat posesor de moto si experienta zero nu ca acum as avea ceva mai mare, dar transalpul nu l-am menajat deloc, am mers pe destule coclauri oricum fiecare pricepe ce vrea si comenteaza ce poate Ne vedem la plimbarea din 21-22.06 trebuie gasita destinatia sau duminica 15.06 la una scurta pana la taut cu scopul declarat de a pierde o zi pe balta la pescuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Nu am avut chef sa nenorocesc pe suza la vremea respectivaOricum, probabil ma voi duce intr o zi sa imi testez abilitatile momentan inexistente pe trasee de padure corect! Am citit foarte atent si ti-am raspuns la vremea respectiva foarte atent! Aceste remarci ale mele nu suna numai pentru tine,chiar si eu ma critic de multe ori.Asa ca nu o lua in nume de rau,remarca mea era pentru tine la trecut,dar voi vedea,poate si la prezent.Iara ai ramas fara ciorapi la Sarmi? Editat Iunie 10, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 corect! Am citit foarte atent si ti-am raspuns la vremea respectiva foarte atent! Aceste remarci ale mele nu suna numai pentru tine,chiar si eu ma critic de multe ori.Asa ca nu o lua in nume de rau,remarca mea era pentru tine la trecut,dar voi vedea,poate si la prezent.Iara ai ramas fara ciorapi la Sarmi? 1.nu am luat-o in nume de rau si chiar si transalpul incerc sa il menajez pt ca efortul financiar la achizitie a fost destul de mare pt mine, nu stiu cand voi putea sa imi iau alt motor in cazul in care il stric 2. nu ca nu am avut numa o pereche, asa ca am fost nevoit sa imi dezghet picioarele - a se vedea filmuletul facut de Berty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 1.nu am luat-o in nume de rausi chiar si transalpul incerc sa il menajez pt ca efortul financiar la achizitie a fost destul de mare pt mine, nu stiu cand voi putea sa imi iau alt motor in cazul in care il stric 2. nu ca nu am avut numa o pereche, asa ca am fost nevoit sa imi dezghet picioarele - a se vedea filmuletul facut de Berty raspunsul e al meu nu am observat ca e alt id Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 nu va luati de calin . chiar daca nu are experienta cel putin are curaj si indrasneala si cand nu poate nu face pe grozavul dovada..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 nu va luati de calin . Aici ai dreptate. Si eu m-am mai luat de el dar acum mi-am dat seama ca am exagerat Sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 I-a luati de aici: Slalom printre cumulunimbusi Io cu Gheza de la TM alias fade2blackLipova - ÂŞiÂştarovăț - peste deal (ne-am rătăcit puțin) - Bestovăț Topolovățu Mare - BuziaÂş (suc la avion) TM - ploaie până la Arad După CuveÂşdia am luat-o drrept spre sud, chit ca nu prea a fost drum. Trebuia să ajungem Âşi în satul CoÂşarii, dar cum spuneam, ne-am rătăcit puțin dar a meritat Am trecut prin locuri "where no one has gone before" cum ar zice Jean-Luc Piccard. Cel puțin nu cu mototcicletele, ca se uitau aia la noi ca la ozeneuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 sambata sunt prins cu ceva activitati nu tocmai usoare dar duminica vreau sa merg la taut la pescuit, baie, clisa fripta .... plecarea duminica dimineata din siria la ora la care ma voi trezi, cel tarziu 10 Tico te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 ROAD PATROL M. C. BIKEPARTY TIMISOARA VOI FI DE VINERI PANA DUMINICA ASA SUNT OAMENI CU NEVESTE SAU PRIETENE STABILE O DUC SI PE SUZA VA FI CIUDAT CA NUI CALIN!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Ieri cand am venit de la munca eram in coloana pe centura intre 2 tiruri Pe sensul opus la fel Dintr-o data apare un idiot pe un motor cred ca era r6 sau gsx si ma impinge cu piciorul din mers Idiotul mergea cu cel putin 60 printre coloanele de tiruri si nu avea nici numar Abia mi-am tinut echilibrul sa nu cad,ganditi-va ca eram in coloana si se circula bara la bara cu 15-20 la ora de aceea am bagat topicul ala oribil (ma bucur ca sa scos) idioti de genul asta ne fac de ras cred ca avea - la cerebel idiotul normal ca a dat gaz si a taiat-o pe linia de mijloc cu cel putin 100 mama lui de inconstient si (cuvant urat) sa aveti grija fratilor ce faceti ca greselile se platesc de multe ori cu viata asfalt uscat si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 ASA SUNT OAMENI CU NEVESTE SAU PRIETENE STABILE....asta-i teoria ta...se zice ,,oamenii,, va..v-a...nui...nu-i...ma omori cand pui ceva pe net,trebuie sa zic asta,fara rautate! Ieri cand am venit de la munca eram in coloana pe centura intre 2 tiruriPe sensul opus la fel Dintr-o data apare un idiot pe un motor cred ca era r6 sau gsx si ma impinge cu piciorul din mers Idiotul mergea cu cel putin 60 printre coloanele de tiruri si nu avea nici numar Abia mi-am tinut echilibrul sa nu cad,ganditi-va ca eram in coloana si se circula bara la bara cu 15-20 la ora de aceea am bagat topicul ala oribil (ma bucur ca sa scos) idioti de genul asta ne fac de ras cred ca avea - la cerebel idiotul normal ca a dat gaz si a taiat-o pe linia de mijloc cu cel putin 100 mama lui de inconstient si (cuvant urat) sa aveti grija fratilor ce faceti ca greselile se platesc de multe ori cu viata asfalt uscat si fara evenimente trebuia sa te opresti si sa suni imediat la 112,memorai culoarea motorului,marca,directia unde se indrepta. Asa am procedat eu cu unu care a depasit pe partea dreapta,sofer cu masina,a acrosat un biciclist chiar in fata mea,l-a trantit pe bietul de pamant,bicicleta varza si el cu capul spart. Faza s-a petrecut chiar in fata mea.Vitezomanu facea slalomuri printre masini.Bineanteles ca nu s-a oprit dupa ce daduse cu biciclistul de pamant.Am sunat rapid si am memorat numarul si marca masinii,Peste jumate de ora a fost dus la politie si i s-a facut dosar penal,martor am fost la doar 1 proces si am spus clar cum se intamplase.Nu stiu ce s-a intamplat cu el dupa aia,dar poate ca a scapat doar cu amenda penala,despagubire la biciclist si permis suspendat...merita mai mult javra. Imi pare rau ca s-a intamplat asta,fiecare reactioneaza in moduri diferite,dar ceea ce a facut dobitocu asta se cheama lipsa de discernamant,idiotenie...lista e deschisa!ala numai motorist nu e. Asa ca altadata daca ti se mai intampla sau vezi vre-o faza nelalocul ei,pune mana fara regrete pe telefon! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 chiar nu m-am gandit la asta dar sa stii ca merita probabil nici permis nu avea cand ma gandesc ca intotdeauna soferii de tir care sunt in spatele meu pastreza vreo 5 m distanta....... iar merg pe ploaie la servici istoria de anul trecut se repeta Alex mai tii minte ce injuram toti anul trecut vremea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 n-ai ce-i face...imi aduc aminte,vreme de cacao-O... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 deci duminica un taut? nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 maine obligator fortat la munca dupa aia la dentist si abia dupa aia te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 POSIBIL SA MA BAG SI IO. TIMISOARA A PICAT DIN MAI MULTE MOTIVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 ce vreme........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) ce vreme........ mai bine zis ce vremuri... Editat Iunie 15, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 CRED CA FAC PE DRACU-N 4 SI MERG DE VINERI PE TRANSFAGARASAN sa vad cine mai vine si cum scap de la servici ca programul meu este asa de luni pana miercuri de la19 la 7 joi de la 15 la la 7 si vineri cred ca o sa fiu liber.sper liviut, coco, calin, rusu, nicu ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate