Korben Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) CRED CA FAC PE DRACU-N 4 SI MERG DE VINERI PE TRANSFAGARASAN sa vad cine mai vine si cum scap de la servici ca programul meu este asa liviut, coco, calin, rusu, nicu ce ziceti? Eu ti-am zis ca ma duc Plec dimineata la 5 pe racoare si seara la 9 sunt acasa Asta e varianta hard, si e pur ipotetica, asa ca stai linistit Plecam civilizat sambata dimineata si ne intoarcem civilizat duminica dupe masa OK? toata lumea multumita? P.S. Eu vreau cu liviu in cort P.S.2 Si ca sa fim mai jmekeri am putea sa ne intoarcem prin Pasul Urdele si prin Petrosani, ca precis va fi vreme frumoasa Editat Iunie 16, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 va dau un cort si un sac de dormit (korben cu liviutz)(adevarul e ca de la o varsta apar preferinte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Eu ti-am zis ca ma ducPlec dimineata la 5 pe racoare si seara la 9 sunt acasa Asta e varianta hard, si e pur ipotetica, asa ca stai linistit Plecam civilizat sambata dimineata si ne intoarcem civilizat duminica dupe masa OK? toata lumea multumita? P.S. Eu vreau cu liviu in cort P.S.2 Si ca sa fim mai jmekeri am putea sa ne intoarcem prin Pasul Urdele si prin Petrosani, ca precis va fi vreme frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Stai linistit, Liviule, ca am glumit. Ca sa zic asa, sunt "straight" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 oare !!!!! chiar ai glumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Oricum, tre s-a luam cu noi vaselina pt. rulmenti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 CRED CA FAC PE DRACU-N 4 SI MERG DE VINERI PE TRANSFAGARASAN sa vad cine mai vine si cum scap de la servici ca programul meu este asa de luni pana miercuri de la19 la 7 joi de la 15 la la 7 si vineri cred ca o sa fiu liber.sper liviut, coco, calin, rusu, nicu ce ziceti? eu plec de vineri la resita inca nu stiu ce program artistic voi avea acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 eu plec de vineri la resitainca nu stiu ce program artistic voi avea acolo Ce faci Caline?Dansuri populare ?Sau ce?Ca ma surprinzi pe zi ce trece... oare !!!!! chiar ai glumit Mah,vezi ca Nicu nu prea stie de gluma,asa ca vezi...pazaste-ti spatele,la figurat vorbind... Eu ti-am zis ca ma ducPlec dimineata la 5 pe racoare si seara la 9 sunt acasa Asta e varianta hard, si e pur ipotetica, asa ca stai linistit Plecam civilizat sambata dimineata si ne intoarcem civilizat duminica dupe masa OK? toata lumea multumita? P.S. Eu vreau cu liviu in cort P.S.2 Si ca sa fim mai jmekeri am putea sa ne intoarcem prin Pasul Urdele si prin Petrosani, ca precis va fi vreme frumoasa Drum bun sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Ce faci Caline?Dansuri populare ?Sau ce?Ca ma surprinzi pe zi ce trece... nu ar fi rau, din pacate sunt doar sofer sau din fericire, adica dupa ce imi debarc consoarta si pana o voi recupera probabil voi urca pana la semenic sau voi merge pe valea minisului prin anina inca nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Mah,vezi ca Nicu nu prea stie de gluma,asa ca vezi...pazaste-ti spatele,la figurat vorbind... Kato, tu vino sa faci poze Prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Kato, tu vino sa faci pozePrietenii stiu de ce vezi ca are si camera de filmat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 cine mai vine????? deocamdata suntem 3 adica 4 eu , nevastamea,liviutz,korben asta ar fi o varianta dar cam nerealizabila pt ca nu sunt solo sa bag forja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 din cate imi amintesc se vorbea ca saptamana asta se merge pe vf Bihor si unii erau chiar entuziasmati de traseu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 din cate imi amintesc se vorbea ca saptamana asta se merge pe vf Bihorsi unii erau chiar entuziasmati de traseu... Berty,Atti si Ionut au zis ca merg pe vf Bihor,poate si Alex! ia legatura cu ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Oricum, tre s-a luam cu noi vaselina pt. rulmenti! Deci sa inteleg ca deja suntem 3 pentru Transfagarasan? Adi (ticokle), Liviutz si subsemnatul? De fapt, daca vine si Manu, suntem 3+1, ca la canotaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 traseul asta i-mi da vreo 870 km e mult pt 2 zile? benzina daca nu are loc un market crash o fi pt mine cam 17o roni+un suc o cafea 200roni iesirea NUNTA LUI EMIL&OANA cu dedicatie pt FLORIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Berty,Atti si Ionut au zis ca merg pe vf Bihor,poate si Alex! ia legatura cu ei! Pentru Vf. Bihor pana acuma suntem: Eu , Atti si Alex , Nashoo ( ionut ) nu vine ! Lui i s-a terminat plimbarea de vara asta , eventual inca o tura scurta duminica viitoare ! Pleaca la concertat prin tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 traseul asta i-mi da vreo 870 km Pai tu crezi ca ma duc pe la Tg Jiu in loc sa trec Pasul Urdele? Nu e pacat sa trec la 20 km de el si sa-l ratez? Maia ales ca sunt absolut sigur ca nu va mai fi zapada NUNTA LUI EMIL&OANA cu dedicatie pt FLORIAN Pentru care Florian? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 Pai tu crezi ca ma duc pe la Tg Jiu in loc sa trec Pasul Urdele?Nu e pacat sa trec la 20 km de el si sa-l ratez? Maia ales ca sunt absolut sigur ca nu va mai fi zapada si tu crezi ca liviutz o baga pe mova pe bolovanii de pe transalpina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) si tu crezi ca liviutz o baga pe mova pe bolovanii de pe transalpina? Si tu crezi ca-mi permit sa fac 2 drumuri ca sa ma duc o data pe Transfagarasan si a doua oara pe Transalpina? Editat Iunie 17, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 cred ca se baga si nicu plimbaretzu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Si tu crezi ca-mi permit sa fac 2 drumuri ca sa ma duc o data pe Transfagarasan si a doua oara pe Transalpina? de de ce sa nu faci doua drumuri? sunt doua trasee diferite iar valea jiului e superba(nu stiu daca si drumu dar peisajele sunt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 ce o ploaie a dat la noi grindina santuri pline pana la refuz si acum incepe iar sa nu prinda pe careva in trafic asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 de de ce sa nu faci doua drumuri? Fiindca pur si simplu nu imi permit, asta e tot Oricum, inca nu am reusit sa schimb cauciucul pe spate, asa ca s-ar putea să nu reuÂşesc să fac ieÂşirea AÂşa se întâmplă când trage toată lumea de tine. Mă inervez Âşi mă duc Âşi io la ArieÂşeni ce o ploaie a dat la noi eram pe podul de la GrădiÂşte Âşi am văzut ce vânăt era cerul pe ÂŞiria. dacă prindem aÂşa vreme pe transfăgărăÂşan, ne-am scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 SA AVETZI PARTE DE DISTRACTZIE SI NUMAI ASFALT USCAT!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate