Korben Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 SA AVETZI PARTE DE DISTRACTZIE SI NUMAI ASFALT USCAT!!!!!! Văd că nu se liniÂşteÂşte de loc vremea Mergem pe transfăgărăÂşan să ne plouă Âşi să vedem ceața? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 cand am fost de 1 mai cu Kato prin Maramures...cand am iesit din Alba Iulia la intoarcere ne-a prins o ploaie cu grindina(mica) de toata frumusetea...dar echipamentul si-a facut datoria... vreme faina sa aveti si asteptam poze(fara ceata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 undeva tot merg chiar daca nu pe transfagarasan poate undeva prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 undeva tot merg chiar daca nu pe transfagarasanpoate undeva prin zona Pai ce facem?Merem si noi in Bihor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 maramures frate daca nu ne lasa vremea dar eu tot transfagarasan vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 in alta ordine de idei pana va hotarati care unde mere in acest weekend... sa va ganditi care cum aveti concediu si pe unde vreti sa mereti eu cred ca am din 25 iulie -10 august vreau sa merg 1-3 august la intalnirea TA de la rasnov , de acolo vreo 3 zile la mare, 2 prin moldova, 2 maramures total km vreo 2500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 bai nehotaratilor...da haidati odata hotarati-va care unde o luati,ca ma enervati! Sa vaz daca ies si io undeva,desi am zis ca fac o pauza ca tot pe drumuri am fost week-urile din martie incoace,dar nu pot sa stau...hai sa vaz cu cine ma bag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 bai nehotaratilor......hai sa vaz cu cine ma bag! Păi la ArieÂşeni nu mai putem merge că s-a ocupat Mă enervez Âşi mă duc la Viena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Păi la ArieÂşeni nu mai putem merge că s-a ocupatMă enervez Âşi mă duc la Viena mai sunt locuri!!!!!!!! in cel mai rau caz iti facem rezervare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 in alta ordine de ideipana va hotarati care unde mere in acest weekend... sa va ganditi care cum aveti concediu si pe unde vreti sa mereti eu cred ca am din 25 iulie -10 august vreau sa merg 1-3 august la intalnirea TA de la rasnov , de acolo vreo 3 zile la mare, 2 prin moldova, 2 maramures total km vreo 2500 o p...(cuvant urat)...a LA MAREEEEEEEEEEE SI DUPA AIA MAI VEDEM NU DEGEABA AM ADUNAT CEVA INCA CEVA nu vreau sa merg pe transfagarasan de dragul de a merge undeva vreau sa vad ceva nu ca si anul trecut cand am prins vreme rea ,adica nu am vazut nimic nici macar cascada mergem cu nicu in MM HOTARAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 o p...(cuvant urat)...a LA MAREEEEEEEEEEESI DUPA AIA MAI VEDEM NU DEGEABA AM ADUNAT CEVA INCA CEVA nu vreau sa merg pe transfagarasan de dragul de a merge undeva vreau sa vad ceva nu ca si anul trecut cand am prins vreme rea ,adica nu am vazut nimic nici macar cascada mergem cu nicu in MM HOTARAT in caz ca nu mereti veniti sambata catre resita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Atunci MM sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Ma duc la Arieseni Dorm la Casa Dorina. 80 RON pe noapte o camera cu pat dublu Are vreo 4 camere ..hai sa vaz cu cine ma bag! cu mine, ca mi-e frica sa dorm singur Uite AICI ce conditii faine Editat Iunie 19, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 plimbaretzule unde dormim? este loc de cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 cand vreti sa urcati pe vf.bihor? care unde va campati cu cortul? ca eu incerc sa ajung sambata de la resita si sa vin catre arieseni, daca merge bine pe la 8 seara ar trebui sa ajung acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Pai cred ca cel mai indicat e sa facem ascensiunea duminica dimineata, cand inca nu creste "instabilitatea atmosferica" Sambata seara e destul de tarziu si riscam sa ne prinda noaptea pe munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 traseul e stabilit o sa scrie plimbaretzu' mai multe Kato te bagi? nu o sa fie offroad doar vreo 8 km de drum de tara pana la neamurile lui nicu plecarea sambata la 8 dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) la Arieseni,sper! Cu Nicu in camera...duc si camera de filmat sambata,la cate e plecarea,sper ca nu inainte de 10! Tot de la Petrom Micalaca! Cu MM pica ca am fost de 1 Mai pe acolo,amu fac ceva mai scurt caci tot trasee lungi facui.Pana viziteaza baietii vf Bihor si alte trasee eu fac o plaja,cu soare de la munte! Ne pregatim de un tur de tara? Astept propuneri,minim 2 motoare si am plecat! Editat Iunie 19, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 Ne pregatim de un tur de tara? Astept propuneri,minim 2 motoare si am plecat! eu m-as duce pana la Hanovra in Germania daca as avea cu cine cazare moca la un pieten de al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 astept sa ia nicu concediu daca se inscrie manu saptamana viitoare la scoala de soferi scap de bani si...... eventual daca face o vizita la sora ei in spania is liber sa plec la o tura dimineata la 8 ramane? daca apar schimbari doar pe tel ca-s la work Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 astept sa ia nicu concediu Eu sau Boca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 FAIN DE VOI.EU SUNT F.F.F.F.F.F.FOARTE BUN PRIETEN SI LA <RAU> FAC TREABA LUI NICU PLIMBARETZU SI MA DUC IO IN LOCUL LUI LA TAUTZ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 ce sa facem lacii gata plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 ce sa facem laciigata plecam unde plecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 unde plecati? Caline, cred ca deja au venit Dar intrebarea ramane valabila, ca nici mie nu mi-e clar unde au fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate