plimbaretu" Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 intradevar cand a intrebat calin unde plecam noi eram deja plecatzi de 3 ore Traseul a fost ... sau mai bine il las pe ticokle sa va spuna ca poate sa sa si sustina spusele cu poze total km ? peste 1000 la intoarcere din 600 km au fost maxim 100 in zona de ses iar diferentza prin zone de deal, munte,vai - locuri unde ai fi vrut sa opresti dupa fiecare km parcurs pt a savura peisajele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Caline, cred ca deja au venit Dar intrebarea ramane valabila, ca nici mie nu mi-e clar unde au fost da, asa este am circumstante atenuante.. luni dimineata, rulmenti in cap... o plimbare pana la ghioroc pe la ora 19 sa testam temperatura apei? Editat Iunie 23, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 o plimbare pana la ghioroc pe la ora 19 sa testam temperatura apei? Buna idee! Mi-e ciuda ca n-am zis io primu' Tre' sa vad daca am slip de baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 prima zi a fost mai scurta doar 400 km harta cu prima zi ziua 2 dupa trezirea de rigoare pe la 9 dimineata si plecarea la 10 a fost superba obositor dar a meritat poze poate diseara ceva deocamdata am vreo 760 de poze CAM LA REPEZEALA DA .....ASA E urmatorul weekend o sa fie la Taut la plaja si ...... ce o fi nevasta-mea nu mai vrea 2 saptamani pe motor LIviutz cum dracu faci ai mers cel mai incet noaptea si ai ajuns primul acasa? a fost superb zona maramuresului a fost super Nicule urmatoarea va fi in iulie la iesirea anului(pt mine) adica vreo 7 zile inclus doar zona de munte nu mai suport caldura asta infernala cand stiu ce bine e la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) Adi, asa ca o curiozitate, pe la ce ora ati trecut prin Vârfurile?, că Âşi eu cu Kato tot pe acolo am venit Editat Iunie 24, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Adi, asa ca o curiozitate, pe la ce ora ati trecut prin Vârfurile?, că Âşi eu cu Kato tot pe acolo am venit Chiar cind s-antunecat bine, era cred vreo 21.30Fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 ceva poze poate daca nu ne prindea ora 2 noaptea cu tocana de ied si horinca de mere ere mai bine a doua zi deci faina iesire transfagarasanul va veni si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 HALLO . NUMAI ESTE NIMENI AICI????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 maine la sase in peco la intrare in siria sunt zilele siriei si primarul vrea sa fie si ceva expozitie moto va fi o parada si ceva mici si bere sau suc dupa aia mai vedem noi valabil si pt calin suna-ma sa mai vorbim programul de duminica depinde de revenire plaja la taut su ceva iesire la gurhont cica si acolo e ceva sarbatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 NA ASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 nu la gurahontz ci la tacasele ii ceva sarbatoare campeneasca vedem daca avem chef dam o tura pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 eu la 10.30 plec catre Resita asa ca eventual maine la Taut dupa ora 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 OKI DOKI. AZI VA FI CEVA PE UNDEVA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 CE PLICTISEALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se va face o tura de tara deocamdata suntem 3 si noi mare-munte vest sud est nord vest laci,nicu,eu vreme buna sa avem si soare la limita bunului simt plecare prin 20 iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 CE PLICTISEALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se va face o tura de tara deocamdata suntem 3 si noi mare-munte vest sud est nord vest laci,nicu,eu vreme buna sa avem si soare la limita bunului simt plecare prin 20 iulie PLEACA CAREVA IN PLIMBARE PE LA 1 AUGUST? ATUNCI AM CONCEDIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 nicu sa nu uiti daca ai vreme treci pe la bogdan? sa vezi de firul de la kilometraj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 PLEACA CAREVA IN PLIMBARE PE LA 1 AUGUST?ATUNCI AM CONCEDIU Păi nu vii la Cabana Golomos, la întrunirea transalpistilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Păi nu vii la Cabana Golomos, la întrunirea transalpistilor? pai cu asta incep plimbarea din weekend pe la resita pt amatorii de off road drumul intre resita si anina varianta forestiera este de vreo 40 km eu am facut vreo 15 pana la Comarnic, adica pana cand noroaiele au devenit nesimtit de mari Editat Iunie 30, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 sal, Restul traseului l-am facut eu acu 2 saptamani. Am vrut sa scriu si povestirea dar s-a f..tut forumu si am pierdut tot ce-am scris. De nervi, ca imi iesise tare bine naratiunea nici n-am mai incercat s-o rescriu. Uite aici poze:Valea Carasului. Zona e super faina si e plina de trasee realizabile chiar si cu transalpu. De la Pestera Comarnic drumul e mai rau si noroaiele mai mari, mare grija ca nu e deloc circulat si daca meri singur n-are cine sa te ajute. Si cu orientarea e mai dificil ca sunt tot felul de drumuri laturalnice care arata mai bine decat principalu' si te tenteaza sa le urmezi. Daca ai GPS iti pot da trackul si va fi mult mai usor de facut. TE salut cu faru' Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 sal, Restul traseului l-am facut eu acu 2 saptamani. Am vrut sa scriu si povestirea dar s-a f..tut forumu si am pierdut tot ce-am scris. De nervi, ca imi iesise tare bine naratiunea nici n-am mai incercat s-o rescriu. Uite aici poze:Valea Carasului. Zona e super faina si e plina de trasee realizabile chiar si cu transalpu. De la Pestera Comarnic drumul e mai rau si noroaiele mai mari, mare grija ca nu e deloc circulat si daca meri singur n-are cine sa te ajute. Si cu orientarea e mai dificil ca sunt tot felul de drumuri laturalnice care arata mai bine decat principalu' si te tenteaza sa le urmezi. Daca ai GPS iti pot da trackul si va fi mult mai usor de facut. TE salut cu faru' Fade era deja ora 21 cand am ajuns la comarnic era tarziu, eram singur si am preferat sa ma intorc la resita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 IN 20 IULIE UNDE ESTE PLECAREA? .TIKO SI IO VREAU SA STIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 bai fratzilor io imi iau concediul din 7 iulie si cel tarziu in 14 vreau sa plec sa stau si eu macar 2 saptamani depaqrte de casa in 28 trebe sa fiu la serviciu asa ca in 20 trebe sa fiu undeva la distanta maxima de casa si sa imi fac socotelile pe unde ma intorc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Daca nu ploua duminica asta, care are chef de mers pe dealuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Daca nu ploua duminica asta, care are chef de mers pe dealuri? teoretic eu practic nu stiu inca, lucrez sau nu voi sti doar sambata dupa masa Editat Iulie 1, 2008 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 voi sti doar sambata dupa masa be my guest vreau de la Cladova la Ghioroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate