calinbac Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 sambata termin santierul, mai am o saptamana de concediu, asa ca luni vreau sa plec pe drumuri inca nu stiu unde si cum Pt ATI si Berti: Voi cand plecati si unde dormiti prima noapte sa ma intalnesc cu voi Pana sambata nu am acces la net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 sambata termin santierul,mai am o saptamana de concediu, asa ca luni vreau sa plec pe drumuri inca nu stiu unde si cum Pt ATI si Berti: Voi cand plecati si unde dormiti prima noapte sa ma intalnesc cu voi Pana sambata nu am acces la net Cel mai probabil plecam Marti candva , si dormitam prima noapte la Cheile Nerei ! si de acolo inca nu stim exatc unde ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Cel mai probabil plecam Marti candva , si dormitam prima noapte la Cheile Nerei ! si de acolo inca nu stim exatc unde ... Era logat Atti la compu meu , dupa ce am postat am vazut ... numa ca sa sti ca eu am scris , oricum tot unai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Sâmbătă Âşi duminică e festivalul clătitelor la Moneasa Care vine Âşi când? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) Sâmbătă Âşi duminică e festivalul clătitelor la MoneasaCare vine Âşi când? si sambata si duminica! La clatite inainteeeeee! Editat Iulie 24, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 poate ajung si eu pe acolo sambata...dar o sa vin cu troaca...ca sa pot incarca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Care sunteti pentru Moneasa,duminica,anuntati-va si bagati si o ora,eventual o benzinarie... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 I'm in! Daca e vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 la 10 benzinaria de la iesire Micalaca,cine vrea!Ne adunam acolo.Eu duc gratarul,mici si ce mai trebuie...luati si voi ceva si bagam un gratar la Moneasa de amiaza.Se aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 este Festivalul medieval la sIGHISOARA . IMI PARE RAU PENTRU MONEASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 la 10 benzinaria de la iesire Micalaca,cine vrea!Ne adunam acolo.Eu duc gratarul,mici si ce mai trebuie...luati si voi ceva si bagam un gratar la Moneasa de amiaza.Se aude? SE AUDE SI SE VEDE ...il bagam daca nu ne uda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 ..il bagam daca nu ne uda... Eu zic ca nu ne uda Asa ca ora 10:00 Petrrom Micalaca Din respect pentru vitezane putem merge pe la Ineu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 26, 2008 Autor Share Postat Iulie 26, 2008 Eu zic ca nu ne udaAsa ca ora 10:00 Petrrom Micalaca Din respect pentru vitezane putem merge pe la Ineu probabil va insotesc si eu pana la siria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Eu zic ca nu ne udaAsa ca ora 10:00 Petrrom Micalaca Din respect pentru vitezane putem merge pe la Ineu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 inainte de plecare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 inainte de plecare... Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 cateva poze din acest weekend de la SIGHISOARA NUMAI EU AM FOST CU MOTORUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 NUMAI EU AM FOST CU MOTORUL Sa intelegem ca Lavinia a venit cu trenul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Sa intelegem ca Lavinia a venit cu trenul? mai rau! - cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 NU NU LAVINIA SA INTORS PE BMW DIN SIGHISOARA PINA IN DEVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 laci unde anume ai dormit cu cortul? despre restul numai bine ca eu nu mai am chef de plimbari mai fac 2 drumuri cu nicu bmw si cam asta e drumurile pana in 1ookm nu le socotesc ca au devenit rutina numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 mai fac 2 drumuri cu nicu bmw si cam asta e intotdeauna m-am putut baza pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 NICIUNDE NU AM DORMIT CU CORTUL ANU ASTA. LA SIGHISOARA AM DORMIT 4 PERS. INTRO DACIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 NICIUNDE NU AM DORMIT CU CORTUL ANU ASTA. LA SIGHISOARA AM DORMIT 4 PERS. INTRO DACIE bucuria copiilor...cum dreak ati putut dormi acolo?Ce saracia mea vezi de ras dupa ce postezi...ca nimeni nu gaseste nimic amuzant...puii mei de texte,dar de unde le scoti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 O.K. KATO CAND VEI AJUNGE SA DORMI 4 PERS. INTRO DACIE VEI RADE SI TU DE FETZELE CELELALTE. APROPO LE SCOT SI EU DE UNDE POT LA FEL CA ALTZI CARE MERG DOAR PANA LA MONEASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate