Sari la conținut

razor-

Membru
  • Număr conținut

    184
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de razor-

  1. razor-

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Merge careva la BMW Camp 4 weekendul viitor?
  2. Foarte tare. Dar mie imi trebe doar capatul simplu. Si eu am incalzire. Merci
  3. stiti cumva unde gasesc un capat de ghidon ca acesta pt f650 GS ? l-am pierdut pe drum, s-a desurubat de la vibratii. cred ca sunt indetice stanga/dreapta.
  4. razor-

    BMW Camp 3

    Da, pare sa fie acolo unde e sageata verde pe harta. Maine ajung si eu!
  5. razor-

    BMW Camp 3

    Spuneti-mi si mie unde este exact locatia evenimentului. Unde e camaba si corturile? Sunt exact in Rachitele? Ca nu gasesc sa scrie in amanunt niciunde. Este la 5km de Rachitele? Aici unde e sageata verde: http://goo.gl/maps/jm4n ??? Este si o poza cu cabana acolo: http://goo.gl/maps/CgdV Vin si eu sambata cu cortul de unul singur si sa stiu unde sa ajung. Merci
  6. razor-

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Am nevoie de o presa pt lant imprumut weekendul acesta. Ma ajuta cineva cu una?
  7. Ma bag si eu daca se poate. Mie imi trebe unul din dreapta, sus. Cel lung. Culoare alba. Luam un set si le impartim? Ca cei care dezmembreaza dakar, in general vor sa le vanda impreuna cu rezervorul.
  8. Foarte frumos a fost. Placut, civilizat. Multumim Achimoto si celoralati pt aceasta intrunire. Si traseul de enduro a fost superb. Sper sa mai faci anul acesta si altele de genul. Ar fi fain sa promovam si in afara tarii, strainilor le place salbaticia din muntii romaniei si mai socializam si noi cu ei. Daca ai nevoie de ajutor sa-mi spui. Oricum eu zic ca la urmatoarea sa te astepti la si mai multe motoare. Dupa ce am fost in tura pana la partia Sureanu cu toata trupa, eu a trebuit sa o iau spre casa de unul singur si am primit indicatii sa ma introc pe drumul pe care am venit ca sa ajung la soseaua transalpina. Dar evident m-am ratacit pe alte drumuri. M-am intalnit cu un localnic care mi-a zis sa merg tot drept, numai ca era rupt de beat si eu am ajuns pe ceva drum forestier pustiu, interzis publicului, plin de noroi si urme de tractoare. Noroc ca am avut o busola si am tzinut Est spre sosea. Am ajuns intr-un final la soseaua transalpina undeva mai la nord de lacul Oasa. A fost a aventura interesanta. Numai bine tuturor
  9. razor-

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Ce profil fain au gumele astea. Nicu, ma duc si eu Vineri la 14 spre sureanu cu restu. Si cred ca ma intorc sambata seara, mai vad eu acolo. Ne-om vedea acolo.
  10. razor-

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Vrei sa spui 15 - 17 Iunie 2012 Detalii aici: http://achimoto.ro/carpathiansmotoadventure/index.html Poze: /index.php?/topic/672806-festival-moto-cu-caracter-soft-enduro/page__st__20 Cu cine mergi pana acuma? Duceti si fetele?
  11. http://www.redbullromaniacs.com/ 13 - 17 iunie Redbull Romaniacs la Sibiu Servim?
  12. Haha, adevarul iese la iveala. Deci nu toti folosesc 15w50 sau 20w50 unde ati gasit Power 1 4T 10W-40? Vreau sa comand dar oriunde caut doar de Power 1 Racing dau sau GPS sau ...
  13. Da am vazut, dar recomadarile astea sunt pt uleiurile premium, pt competitii, etc. Mi ca-mi uzeaza motorul aiurea. Voi merge pe 10w40, sper sa nu simt diferenta la ambreaj.
  14. Merci O intrebare scurta: De ce toata lumea foloseste ulei 15w50 si 20w50 cand pe siteul motul, castrol, louis.de e recomandat 10w40 ? Si cel de la care am luat motorul folosea Castrol Actevo 20w50.
  15. Buna tuturor, Ma prezint si eu cu acest motor extraordinar. In august anul trecut am trecut si eu la un BMW Dakar din 2002 cu 19500km reali (acum are 25000km). L-am luat de la Budapesta dupa ce am cautat vre-o 2..3 luni dupa unu in stare f buna, e impecabil. Sa ne vedem cu bine pe drumuri si sper sa ajung si la intrunire.
  16. Da, e ok, nu am nimic si nici motoru, ms ca intrebi. Dau un semn zilele astea, poate iesim la o tura ceva. Hmmm, la motojoi?
  17. E chiar fain prin salbaticie. Spune cand vrei sa bagam o tura si mergem. Anytime, anywhere Inca odata repet pt Gurahont - Julita. Atentie la nisip. E plina soseaua de nisip in zona muntoasa. Vi cu viteza pe drum bun si in curba te trezensti ca e plin de nisip. Cred ca e nisipul ce l-au pus iarna peste zapada.
  18. Probabil la primarie pe foaie e asfaltat tot, ca in realitate lipsesc 10km. Am fost eu sambata asta de la Gurahont la Julita si nu e asfaltat tot. Portinuea ce e asfaltata e perfecta, atata doar ca e plina de nisip, peste tot. Am luat si o tranta intr-o curba. Peisajul e foarte frumos, deocamdata e cam uscaciune dar mai la vara va fi o zona de poveste.
  19. Groaznic ce se intampla in tara asta din cauza inconstientei oamenilor. RIP
  20. Felicitari tuturor pentru implicare. Frumos cand ne unim toti pt un scop bun. Kato, iti dorim drum bun, sarbatori fericite si sa ne vedem cu bine cand te introci.
  21. maine vin si eu sa donez. Daca se strang prea multi putem trimite si aici: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/incendiu-la-valea-screzii-cei-400-de-copii-orfani-ingrijiti-de-parintele-tanase-nu-mai-au-cantina.html
  22. Am compus un mic site de prezentare a evenimentului care il facem, ca sa fie mai usor sa il promovam, sa strangem donatii. Nu vreau sa fac mare tam tam cu el dar putem sa il folosim sa il mai trimitem la oameni sa vada despre ce este vorba si ca e ceva serios ce facem aici. http://motomoscraciunarad.blogspot.com/ Am pus toate detaliile pe site, daca aveti comentarii va ascult.
×
×
  • Creează nouă...