danutt Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 tico o sa fie tatic asa ca fac pauza doar naveta pe motor si atat fericitule felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 tico o sa fie tatic asa ca fac pauza doar naveta pe motor si atat Bravo! Felicitari, sa aveti parte de un copil frumos si sanatos! Pregatim o cască mică? fericitule Pe tine cine te opreÂşte? dacă ai nevoie de ajutor, spune, doar pentru asta există prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Pe tine cine te opreÂşte? dacă ai nevoie de ajutor, spune, doar pentru asta există prieteni TACI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) TACI ! Gata, tac, dar nu mai da ca ma usturaaa! Editat Octombrie 14, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 ms . m-am gandit deocamdata sa-i fac un leagan motorizat daca o sa planga mult binenteles alimentat de la eoliana in viitor o sa fac si un trike motorizat electric pt bebe planuri am destule dar deocamdata astept Cica o fii invazie de prunci mici anul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Cica o fii invazie de prunci mici anul viitor Au...m-am lovit in fericire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Cica o fi invazie de prunci mici anul viitor Asta e bine Dar nu inseamna ca trebuie sa ne intalnim mai rar, ci dimpotriva, avem motive sa ne vedem mai des Am trecut prin asta si stiu ca e o perioada frumoasa, poate cea mai frumoasa si datatoare de sperante din viata unui cuplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 ms . m-am gandit deocamdata sa-i fac un leagan motorizat daca o sa planga multbinenteles alimentat de la eoliana in viitor o sa fac si un trike motorizat electric pt bebe planuri am destule dar deocamdata astept Cica o fii invazie de prunci mici anul viitor de aia nu mai iesi cu noi? Te-ai dilit de tat mah.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrinel Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 de aia nu mai iesi cu noi? Te-ai dilit de tat mah.... las ca poti iesi cu mine!!! lucrez la scoala de retarzi din siria!!!ti-am vazut mobra....pe pricipala!!! las ca poti iesi cu mine!!! lucrez la scoala de retarzi din siria!!!ti-am vazut mobra....pe pricipala!!! L-am cunoscut azi si pe ,,Honoriu''...facem biznis cu jeci ,,biker''...ma bate gand sa ma stabilesc in zona....)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 las ca poti iesi cu mine!!! lucrez la scoala de retarzi din siria!!!ti-am vazut mobra....pe pricipala!!! Pai de ce nu mi-ai facut cu mana? Cam enigmatica aparitie esti,vezi ca s-a pus recompensa pe capul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Cica o fii invazie de prunci mici anul viitor Au...m-am lovit in fericire... :) mai stai pe ganduri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Adi, o clisa fripta pe undeva prin apropiere, maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 M-am hotarat vand kle-ul Intereseaza pe careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Da mai multe detalii...zicea Cucun la un moment dat ca ar fi interesat intr-un KLE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 1500 pretul lant pinioane noi dau si bagajul spate +geanta de rezervor gume bune baterie de 5 luni ce sa mai zic il dau si gata merge foarte bine si te duce oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 merge foarte bine si te duce oriunde Confirm, pe unde am fost impreuna, nu am reusit sa scap de el, se tinea scai de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 VINE SEZONUL ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 VINE SEZONUL ASTA toate au frumusetea lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2008 pana sezonul viitor asta va fi sportul principal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 CALINE SPER CA NE VOM DESCURCA CU SPORTUL ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2008 CALINE SPER CA NE VOM DESCURCA CU SPORTUL ASTA asteptam zeama de struguri a lu tico sa devina o licoare bahica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 asteptam zeama de struguri a lu tico sa devina o licoare bahica... Adica ce? Vrei sa i se strice mustul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2008 Adica ce? Vrei sa i se strice mustul??? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 asteptam zeama de struguri a lu tico sa devina o licoare bahica... mai si noi vrem ...vin din ala bun....chiar si contracost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Mai stiti ceva de vinul lui Tico? De fapt, ar trebui sa mai fie vin prin Siria si la Liviu, si la Calin... Acum, ca a venit frigul, trebuie sa organizam activitati cultural-educative gen "sa ne cunoastem judetul" Am putea incepe cu Siria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate