Sari la conținut

adrinel

INACTIV
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    in 20 aug. anu' curent incep scoala

adrinel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. din simplul motiv ca i zice ,,speciala''...remember people wiz special needs? sau filmu' ala de pe hajbeou cu knoxville ( zi ca nu-l stii!!!) de se da (cuvant urat) si participa la ,,Special olimpics''... eu traiesc intre chestii de genul...Zilnic!!! De aceea am o scuza !!! Ca traiesc intre copii cu nevoi speciale:autisti, cretini, oligrofreni...sunt termeni de specialitate ,,creati'' special in functie de coeficientul de inteligenta. Sau de natura afectiunii morfo-kineto-neurologica a fiecaruia...Pe scurt...,,casa de bolanzi is my home!"... din simplul motiv ca...asa mi-am ales ,,profesia''...care...fie vorba intre noi, e interesanta....
  2. adrinel

    Siria Country Biker's

    las ca poti iesi cu mine!!! lucrez la scoala de retarzi din siria!!!ti-am vazut mobra....pe pricipala!!! L-am cunoscut azi si pe ,,Honoriu''...facem biznis cu jeci ,,biker''...ma bate gand sa ma stabilesc in zona....))
  3. No need retarzi ,,de bucale''... sunt de ajuns retarzii scolii speciale Siria!...am caftit nedeontologic , unul, alataieri....m-a impuns cu acul....I am only one....anyway....si daca vreau sa ma marit.... imi iau barbat din scoala speciala!!!! Mi se va potrivi...manusa!!!...dar pe moment...no need a man...specially a special one...fie si de bucale!!!
  4. oh! wow!!!! plus me as as a sotie....plus zmaul amant prin dulapuri.....asta bonus!!!!!!!
  5. adrinel

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Plus...MOI! NEVASTA-SA!!! Hi-Hiiiii!!!!!
  6. Poate esti ghei dar nu te-ai regasit...altfel nu inteleg prezenta ta in topic....Parafarzand pe Giv 32...prezenta in topic presupune aderenta la realitate!!!
  7. Cer inscriere!!! A se vedea topicul ,,comunitatea motociclistilor ghei""- si a se vedea ratingul obtinut!!!Ratting = numar de vizitatori....hi-hiiiii(Michael Jacjson - care e pedofil ) nu includ dusmanii: JVC, Giv32 si din nou M. Jackson:))
  8. Daca nu eram relaxata si cu creierul odihnit....crezi ca mai salajluiam prin zona???? Oricum! Abia astept sa te intalnesc LIVE!!! Ai sa apreciezi umoul meu in alt fel!!! Avand in vedere ca esti BARBAT....cred ca va fi o intrevedere ,,diplomatica''....si revin... ai sa aprecizi orice replica!!!
  9. d'iaia ca n-or aflat cat costa metrul patrat d hectar arabil in zonele (langa selgros, mercedes---mai aproape de ghioroc, si tot asa......) iti zic eu ca intracolo mere lumina!!!!!!!!!!!!
  10. It means ca am suregxcitat curiozitatea.... ...iau lectii doar daca...sunt ceva sanse.... care sunt acelea?...ca in rest ma descurc......
  11. am inteles....si puteam expune ideea in douazeci de cuvinte:)....esti boring.... bine ca mai exista oameni ca JVC si M.Jackson in zona...evenual Superman.....ca altfel am dospi cu totii!!!!
  12. adrinel

    Mesaje(vorbe)discutii!

    ...in plus... Superman pare gay cu chilotii albastri peste dres (hiii-hi, M.Jakson, 1992)....in plus e mai ieftin Iron maiden pe Marghit szighet....decat sa fi idol (cuvant urat)...(hi-hiiiii...acelasi M. Jackson)
  13. pe ficatul.....alte organe....si mai ales pe banii mei.....raspund intrebarilor puse de mine insumi... de trei ori consecutiv... a cate trei ori....in acelasi post... sau de trei ori intr-un post....asta... ca asa simt eu... de trei ori....alte nedumeriri????
  14. Poi' da' ca trebuie sa ma repet... si ce e mai complicat e ca trebuie sa o fac agramat...ca asa se cere... sa te exprimi ca omul 'telectual...chit ca te exprimi alora ,,ninja''...dar ma adresez lejer....eram beata...(o comisesem pe ficatul/pancreas/stomac/duoden....si mai ales pe banii mei...)... ce fel de Opel am?(hi-hiiiiii, M.Jackson, 1992) aaa Zoltan!!! tu-ma-n el!!!! ooo Da! eu am fost a doua!!! si sa nu uitam aventurile pe doua roti pe Opel Corsa!!! Ceea ce eu detin!!!16 valve...motor ecotec!!!...SPORT!!! cu oglinzi striate!!!... ca cica ,,are tot ce i trebuie''.. numa ca nu mere pe doua roti:)))) da' vedem plaje de ne cacam pe noi.... astia looseri de n-am calcat prin croeijia....cu putin drum...dar multa experienta.... e important cat de arogant tre sa fi ca sa ''vinzi'' destul....si sa ai ,,volum''!!!!!! Domnul Giv... care e mult mai atragtor (fizic vorbind) ca mine... si care s-a laudat ca a ''facut cu Corsa"" ...grecia....... go ahead.... eu merg spre Croatia... ...cu corsa...
×
×
  • Creează nouă...