calinbac Postat Aprilie 19, 2009 Autor Share Postat Aprilie 19, 2009 asa pe luni o iesire la moneasa? eu fac maine o iesire moneasa nu ma tenteaza, e foarte rau drumul , am fost recent eventual pe ruta asta sau cel putin o parte plecarea la 8 din lukoilul catre timisoara din aradul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 eu fac maine o iesiremoneasa nu ma tenteaza, e foarte rau drumul , am fost recent eventual pe ruta asta sau cel putin o parte plecarea la 8 din lukoilul catre timisoara din aradul nou Mah,hotarati-va odata sa stiu si io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 19, 2009 Autor Share Postat Aprilie 19, 2009 Mah,hotarati-va odata sa stiu si io! nu pot pune harta traseul meu e arad-periam-jimbolia-serbia-moravita-timisoara-arad intre 300 si 420 km depinde pe unde merg prin serbia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 nu pot pune hartatraseul meu e arad-periam-jimbolia-serbia-moravita-timisoara-arad intre 300 si 420 km depinde pe unde merg prin serbia Eu ies din ecuatia asta...facui azi 550 km.Mai faceti si voi.merg undeva mai aproape...Gurahont,Varfuri...ziceti ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 20, 2009 Autor Share Postat Aprilie 20, 2009 (editat) Eu ies din ecuatia asta...facui azi 550 km.Mai faceti si voi.merg undeva mai aproape...Gurahont,Varfuri...ziceti ceva! si eu am iesit azi dimineata din ecuatie cand am constat ca proprietariii casei unde imi tin motorul sunt plecati si nu am acces la el Editat Aprilie 20, 2009 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c_ris_ta Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 excursie cu sedinta operativa in jurul focului la moneasa la faleza de la pestera cu apa plecarea sambata dupa ora 14 cazare la cort activitati: escalada eu merg cu masina pt ca am de transportat corzi, ceaun, si alte echipamente merg eu, domnul "tractoras" , cei ce au fost la cladova stiu, + inca 2-3 persoane din ATM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 + inca 2-3 persoane din ATM In ATM-uri de obicei sunt bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 In ATM-uri de obicei sunt bani atm = asociatia turistilor montani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 domnul "tractoras" cat de tare...are uomu' tonalitate buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 brrr da frig este dimineata la ora 6 maine ma imbrac si cu calorex-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 programul meu de 1 mai plecare vineri in directia Anina cazare la cort in zona lacului Marghitas sambata plimbare pe la Herculane-Valea Cernei cazare departe de galagie duminica intoarcere Orsova-defileul dunarii-Moldova Noua-Arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 programul meu de 1 maiplecare vineri in directia Anina cazare la cort in zona lacului Marghitas sambata plimbare pe la Herculane-Valea Cernei cazare departe de galagie duminica intoarcere Orsova-defileul dunarii-Moldova Noua-Arad eu o sa fiu la Girnic de 1/2 mai, poate ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 LA TAUTZ [RELAXARE] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 ma tot uit la prognoza meteo si nu prea i-mi place ce vad deci taut ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 eu o sa fiu la Girnic de 1/2 mai, poate ne intalnim. Mai...ia vezi cum decurge prognoza meteo pe acolo si imi spui.Dar dupa cate vad eu, ploaie.Daca e ,,probabil,, poate ,,probabil,, viu si eu la Garnic...sau Girnic,cum e corect.Tine-ma la curent! Vezi,cu aparatele alea ale voastre de la NASA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 (editat) Mai...ia vezi cum decurge prognoza meteo pe acolo si imi spui.Dar dupa cate vad eu, ploaie.Daca e ,,probabil,, poate ,,probabil,, viu si eu la Garnic...sau Girnic,cum e corect.Tine-ma la curent! Vezi,cu aparatele alea ale voastre de la NASA... nu da atentie la toate amanuntele traseul Editat Aprilie 29, 2009 de calinbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Mai...ia vezi cum decurge prognoza meteo pe acolo si imi spui.Dar dupa cate vad eu, ploaie.Daca e ,,probabil,, poate ,,probabil,, viu si eu la Garnic...sau Girnic,cum e corect.Tine-ma la curent! Vezi,cu aparatele alea ale voastre de la NASA... uite nii pe 30apr la ora tri dupa-amiaza: http://www.westwind.ch/?link=gfsm,http://w...,1144,1204,1264 pe 1mai la ora tri: http://www.westwind.ch/?link=gfsm,http://w...,1144,1204,1264 si pe 2mai la aceasi ora.....: http://www.westwind.ch/?link=gfsm,http://w...,1144,1204,1264 SO, ENJOY THE RIDE!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 se strica vremea traiasca vehiculele pe 4 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CSABY Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 daca mergi cu masina si noi mergem miine in directia anina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 se strica vremeatraiasca vehiculele pe 4 roti Cristoooooos...m-am saturat de coaje...as trece si la barcutza mea cu motor...si anul trecut o fost urata vremea de 1 mai...numa eu si kato stim prin ce am trecut anul trecut de 1 mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 daca mergi cu masina si noi mergem miine in directia anina fiindca nu am chef sa merg singur si pe si cu motorul plec cu masina la 5 dimineata din arad sa fiu pe la 9 la anina, campez la pestera buhui la grota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 http://www.sunvideos.net/videos.aspx/video...y/Other_videos/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 morile de apa de la Eftimie Murgu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate