Sari la conținut

CuCun

Super Membru
  • Număr conținut

    1.184
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CuCun

  1. Am uitat sa specific, nu polo :). Ca am gasit si eu asta dar mi se pare prea scump, ca iese la 80 eur cu transport cu tot(care e 20 eur)...
  2. Salutare! Aveti careva idee unde pot gasii interior pt nolan N90?
  3. Salutare. Aveti idee careva unde e pusa masa la F800 FS, ca o caut de ceva timp si nu dau de ea. Nu mai imi porneste dupa o tura pe ploaie sanatoasa iar aparatul de masura imi da ca nu are contact la masa, adica masor 12,6V intre baterie si cadru. Ma gandesc sa nu se fi oxidat masa de pe cadru...
  4. Vezi aici https://www.rs-motorcyclesolutions.de/en/bmw/f-series/f800-gs/windshields-169/category-190/ . Eu am luat ultimul sau penultimul, nu mai stiu, si la 1.80 m inaltime merg si la 120 km/h cu casca deschisa.
  5. La F 650 Gs e altfel, am avut si am schimbat de 3 ori paleta+simeringurile de la pompa de apa. Din ce am vazut pe forumuri la F 800 Gs curge pe la o-ringul care e in racitorul de apa/ulei., si la mine tot in zona aia se vede. Deci nu e mare lucru. Inca nu am apucat sa ma uit la al meu, dar e pe vine... :))
  6. Creca' s-a intrat pe post, ca cam' mare pauza, doamne!!!
  7. Salve! Ati patit careva sa aveti scurgere de antigel intermitenta la F 800 GS, asa cand are chef, undeva in partea dreapta fata a motorului dar fara sa va dati seama de unde? Acolo sunt toate: pompa de apa, furtune, radiator, etc... Antigelul se prelinge jos sub motor, imi cade in scut si de acolo pe jos dar nu reusesc sa imi dau seama de unde? Stiti sa aibe ceva hibe pe partea asta?
  8. E bun myxz? Adica gasesti ceea ce nu gasesti pe filelist? Daca da, mai are cineva vre-o inviatie si pt mine?
  9. Mie imi palce si piesa, adica cantecu' :))). Cine-i?
  10. Salutare! Intrebare: modelul asta de manson se poate monta la F 800 Gs, ca lungime e cu 5 mm mai lung. A incercat careva? Stiu ca asta e cel ce se potriveste, dar cel cu striatii parca e mai ok ca si grip, am avut pe Dakar.
  11. Place black friday...mai vrem PS: Mi se pare mie sau asta are pupajoara cam iesita din gabarit...pa' lungime ))
  12. SI la mine in jurul becului s-a topit si innegrit, da e inca ok. Se stie ca e asta e ceva hiba la modelul asta?
  13. Salve! V-ati schimbat careva mansoanele de la manere? De unde le-ati luat? Ale mele s-au uzat pana la rezistenta din ele
  14. incetati...ca unii suntem la lucru si nu e de bine )) PS: nea' Ivane, traitz-ar clicku...m-ai omorat cu ultimele 2.
  15. Io cred ca daca n-o tragi bine pe asta risti sa-ti iei o mare bataie ))
  16. Am ramas in plus cu un adaptor de priza cu mufa DIN-2xUSB. Scoate pe la 3000 mA. E nou. Poate il vrea cineva, il dau cu cat l-am luat: 80 lei.
  17. Stai ca acum am vazut...si vreau detalii. Connie who???
  18. no, cum se zice pe la noi...ase' da . si daca nu va plac asa, le iau io pe tate' astea mai impadurite
  19. Lasa bre', ca asa e fain...oleaca de parutz sa fie acolo, nu chelie ca la fetitze
  20. Mai nou imi place pianul... https://www.facebook.com/PapagaliVorbitori/videos/1293145127443670/
  21. Irelevant...oricum or' pleca...instant. Hainele. Toate )))
  22. Poate intereseaza pe cineva: - cauciuc spate Bridgestone Battlax A40 R 150/70-17 stare foarte bune(cca. 2500 km). DOT 2015. Pret: 300 lei - cauciuc fata Bridgestone Battle Wing 90/90-21 stare ok. DOT 2014. Pret: 50 lei.
  23. Wow...mersi de raspunsuri. Nu ma asteptam la asa feedback Caut ceva gen Vama la noi, nu vreau tambalau, lux si lume multa. Si daca ziceti ca si preturile sunt mult mai bune decat, de exemplu, la greci(unde nu am fost si nici nu ma tenteaza), perfect...
×
×
  • Creează nouă...