ovideos Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 salut Kawa Eliminatorul meu de 250 in urma schimbarii discurilor de ambreiaj intra normal in treapta 1 dar cand incerc sa bag in a-2 a trece in neutru de unde cu chiu cu vai trece si in a 2 pana la urma cu caraituri si smucituri. oare n-am strans destul cablul? cat de tare se strange ?sau am gresit altceva? orice idee este bine venita multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 discurile sunt originale? arcurile? sigur e montat bine? vezi ca mai e ceva: eliminatoru' asta are un mecanism care nu lasa motocicleta sa intre in treapta a 2-a decat daca roata spate se invarte, adica moto e in mers. Pe loc nu intra decat intr-a-ntaia. Daca ai nevoie, am un ambreiaj complet bun ptr moto asta. Bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate