78cat Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Care credeti ca este cel mai vandut scuter (nou) in romania?Cel mai bun calitate pret,si care are cele mai putine probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 pai.. Ajility Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Da...cele mai multe scutere noi in romania am vazut agility si de-alea de la gopop sau ma rog modelul ala . Ca si calitate, cel mai mult am vazut speedfight2 si sr50 (ele sunt cap de lista) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
78cat Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 pai.. Ajility da asta am vazut si eu iar cand mi-am luat peugeotul (vclic) mi-a recomandat tot pe asta . Dilarul spunea ca vinde de doi ani modelul aasta si nu a venit nimeni cu el inapoi sa spuna ca are probleme.daca mai lucrau si ei putin la dizain in partea din fata era super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 da asta am vazut si eu iar cand mi-am luat peugeotul (vclic) mi-a recomandat tot pe asta . Dilarul spunea ca vinde de doi ani modelul aasta si nu a venit nimeni cu el inapoi sa spuna ca are probleme.daca mai lucrau si ei putin la dizain in partea din fata era super lol ... vclicu nu a aparut de 2 ani..n-are nici 1 an de cand a iesit..iar in Romania e aparut de max 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 redeye citeste inca o data .. vorbea de ajility nu de vclic e tarziu esti obosit a ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 ma pana anu trecut , cel mai vandut scooter din Romania era Ludixu ala chel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 correct. chiar eu am vrut sa-mi iau Snake ..eram la 1milimetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) aha.. am citit gresit! sunt cam obosit ma bag la pat.. salut Editat Iunie 13, 2007 de redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 correct. chiar eu am vrut sa-mi iau Snake ..eram la 1milimetru cum adica erai la 1 milimetru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 cum adica erai la 1 milimetru? adica era la un pas sa ia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 cind l-am cumparat pe al meu a trebuit sa ma programez si sa astept 2 saptamani....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 cind l-am cumparat pe al meu a trebuit sa ma programez si sa astept 2 saptamani....... de unde l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Bd.Timisoara coltz cu str.Bolidului..........Dr.Taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calminante Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 subsctiu la cele scrise pana acum Agility 50 (am si eu unul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate