xt master Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) Mi s-a rupt astazi cablu de la ambreiaj la Yamaha xt 125r(model 2005).Stie cineva daca se portivesc cablurile de la o motocicleta la alta sau ce as putea sa fac ca sa rezolv problema cat mai repede.Si daca mai stiti locuri unde as putea sa cumpar din zona Brasovului. Multumesc anticipat Editat Iunie 13, 2007 de xt master Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Io l-am avut pe al meu rupt de 3 ori, si tot de atatea ori l-am reparat. Acum are 25,000 km cel putin De unde s-a rupt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) Io l-am avut pe al meu rupt de 3 ori, si tot de atatea ori l-am reparat. Acum are 25,000 km cel putin De unde s-a rupt? de jos de la motor. S-a rupt capatu la cilindric de cablu. Editat Iunie 13, 2007 de xt master Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate