Sari la conținut

xt master

Membru
  • Număr conținut

    403
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de xt master

  1. nu poti sa le echilibrezi din cate stiu eu ca ai roti cu spite. Poti sa mergi linistit nu strici nici cauciuc nici camera daca mergi usor.
  2. Am fost anul trecut, dar cu masina E cam pustiu in Septembrie. Mai bine informeaza-te cine are camere si nu fa direct rezervare. In perioada asta trebuie sa fie destul de liber si poate gasesti ceva mai frumos acolo. Vezi ca feribotul parca nu era zilnic tot timpul, cel mai bine iei legatura cu cineva de la o pensiune de acolo ca pe net sunt sanse mici sa difere.
  3. Buna ziua, Pe mine m-ar interesa excurisia, insa nu stiu sigur daca am timp in perioada respectiva. Traseele se pot parcurge cu o Yamaha XT 660 R sau este recomandat ceva in genul la Yamaha WR? Adica vor fi drumuri forestiere, sau de genul celor prin padure si pe stanci? In cazul in care se poate face excursia cu XT-ul se poate merge si cu pasager? Va multumesc
  4. eu as fi trimis parintele copilului la puscarie (ce cauta copilul acolo), ce vina avea ala care mergea cu masina. Sau tie ti se pare normal ca un copil sa se plimbe pe mijlocul drumului. Intri pe forum si auzi ca toti merg cu moto cu 50 prin localitate. Si in realitate merg doar cei cu scuterele ca nu prind mai mult.
  5. In momentul de fata imi caut o motocicleta de enduro si am tot vazut pe bikeshop wr 250 F cu kit de 300 athena. Stie cineva cat de fiabile si de bune sunt aceste kituri?
  6. Xt-ul are 181 kg la plin, si saua e mai jos ca la tenere. Singura problema legata de offroad e ori ii pui scut ori ai grija mare ca tevile de esapament vin pe sub motor. Eu de al meu sunt super multumit si f650gs mie mi s-a parut mult mai puturos si e mai greu. Cu ceva experienta te bagi cam pe oriunde(a nu se intelege ca mergi dupa exc si wr(variantele adevarate, adica 250f si 450f nu r-ul).
  7. In general 250 iti ajunge in caz de hard enduro (ii pui toba sau umbli la pinioane). Eu insa as merge Wr 450 F. Te poti distra mai tare pe un forestier sau pe asfalt(poate iti cumperi kit de supermoto cu timpul). Nu cred ca Wr de 250 poate sa prinda doar 80(cine stie ce kit de lant avea). Wr 450 al lui Vlad (de prin 2004) daca il mai ti minte prindea 160 pe asfalt. Eu din ce am mers cu motocicleta respectiva nu mi s-a parut niciodata prea violenta.
  8. Ala nu e de jupiter 3. Atasul de la jupiter 3 e identic cu cel de la jupiter 4.
  9. Dar nu se poate face o asociatie retro numai pentru motociclete, separata de retromobil?
  10. Ofer cazare pentru motociclete in garaj pe timpul iernii pret 50lei/luna informatii la tel: 0723 216 722
  11. Pe foarte multi ii intereseaza sa noile aparitii in domeniul moto si doresc sa afle despre ele. Mesaj completat Intereseaza mai bine. Nu e nici scumpa, si e si fiablila. Sunt curios ce gen de motocicleta ai de zici asa ceva despre un supermoto.
  12. E un bmw cu motor de dacie sunt sigur. cred ca e motor de dacia 1300.
  13. Fiecare isi alege moto dupa gustul lui. Mie personal mi se pare o porcarie motorul boxer deoarece fara crash-bar daca il culci ai pus-o clar(crash-barul de la Bmw, cel original, e porcarie, protejeaza doar din fata si nu si de dedesupt). ST-ul nu l-am testat inca. Dar intre GS si 990 Adv aleg oricand Ktm-ul. E mai sportiv pe asfalt si calca pe unde nu calca Bmw-ul in padure.
  14. xt master

    Accident moto

    1)Mergi pe afara si o sa vezi ca nu se saluta nimeni si pe cel care trece cu motoru pe langa tine il doare undeva daca tu ai vreo problema.Daca ai noroc opreste in caz ca ii faci semne ca disperatu, dar atat. 2) Care e problema ce motor are fiecare sau cu atat mai mult pretul. O persoana care are bani nu o sa mearga niciodata pe un motor asemanator cu unul care nu are(sunt banii lui si face ce vrea). Nimeni nu merge pe un harb de placere. Avea echipament fain, deci care e problema si la fel este valabil si cu pasagera, fiecare agata ce este in stare.
  15. Stiu ca e schimbata bascula pe spate, in rest parca doar carene.Faceliftul a aparut prin 2008 parca.Cauta pe net.
  16. Nu e normal in niciun caz. Si nici nu cred ca am mers cu vreun scuter care sa trepideze la peste 80.
  17. R iti spun sigur ca nu are senzor de cadere, si nu cred ca ar avea X.
  18. Daunele pentru vatamare corporala le poti lua de la asigurarea unui sofer daca il dai in judecata. Afli ce polita are si ceri despagubire pentru suma aceea. Daca castigi, firma de asigurare trebuie sa iti plateasca suma. Asa stiu e ca este.
  19. RCA-ul asigura daunele facute de motor. Nu conteaza cine conduce. Si la casco e la fel. Daca nu avea asigurare sau numere motorul atunci e problema, sau permis motociclistul(in acest caz nu esti despagubit de asigurare si nici daca ai consumat alcool).
  20. tenere-ul are acelasi motor ca al meu si nu cred ca te poti plange de vibratii. Conteaza in ce ture mergi.
  21. Eu as inclina spre Tenere deoarece e mai sportiv si din cauza pretului pieselor de schimb la Bmw.
  22. off topic Tdm-ul si V-storm nu pot fi comparate cu Super Tenere 1200 si nici cu GS1200 Adv deoarece este o diferenta clara de tehnologie. Primele doua sunt modele pentru motociclistul de rand, in timp ce ST si GS sunt intreptate spre o clientela mai instarita. Nu le poti compara nici din cauza trenului de rulare. Daca stii sa mergi faci lucruri cu ST si GS pe care nu le faci cu Tdm si V-storm, care pana la urma sunt modele de asfalt. on topic Parerea mea este ca nu poti compara un model vechi de 20 de ani, nici chiar de 10, cu un model nou. Si eu zic ca orice motocicleta bine intretinuta rezista mult timp. Si sincer nu as da 4000 de euro pe un Africa.
  23. eu nu am mai vazut carti cu coperta asta. Eu le am pe cele cu care a venit motocicleta de noua si au coperta asemanatoare aproape 90% cu cea de la XT660 R/X care o gasesti pe site-ul Yamaha. Mesaj completat Nu stiu ce e cu ea dar eu nu am reusit sa o aprind si nici nu stiu sa se aprinda. Cine stie cu ce model mai imparte XT 125 bordul.Poate acel motor foloseste acel martor. Eu cand am citit cartea nu am gasit nimic despre el.
×
×
  • Creează nouă...