kata Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 (editat) desi sunt sigur ca cei interesati o stiu deja s&s au scos un motor nou, x-wedge. mie personal nu imi place, aduce prea mult a japo, nu ca ar fi ceva rau in asta dar cred ca ar fi fost posibil si mai bine. ce pareri (competente) aveti? mai multe inf. aici: http://www.bikernet.com/garage/PageViewer.asp?PageID=1516 Editat Iunie 14, 2007 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 well,chiar daca am obiectii :design-ul seamana a jap sau chiar sportster si se foloseste injectia,S&S face performanta inca odata. se pare ca stau bine la tehnologia de varf si obtin performante care de regula sunt asociate cu moto jap/italiene. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 desi sunt sigur ca cei interesati o stiu deja s&s au scos un motor nou, x-wedge. mie personal nu imi place, aduce prea mult a japo, nu ca ar fi ceva rau in asta dar cred ca ar fi fost posibil si mai bine. ce pareri (competente) aveti? Pai cred ca au vrut sa aduca ceva nou din punct de vedere vizual. Mie mi se pare ca arata ca orice alt motor american,tapan si simplu si nu cred ca un cunoscator l-ar confunda cu un japo. well,chiar daca am obiectii :design-ul seamana a jap sau chiar sportster si se foloseste injectia,S&S face performanta inca odata. se pare ca stau bine la tehnologia de varf si obtin performante care de regula sunt asociate cu moto jap/italiene. B. Care este diferenta de design intre motorul de Sportster si celelate motorizari Harley in afara de carter? Chiar sunt curios cum merge un Harley echipat cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 ok, mie mi se pare prea ''moulin rouge'' pe cand un motor hd, fie block, showel, pan sau knucklehead, ii mai mult ''kamtchatka''. nu stiu daca ma fac inteles? easy, iti dai seama ca fuge nu? dupa specs-urile alea... black, la americani ar trebui sa le stearga cineva memoria sa poata sa inteleaga ca nu cap. cilindrica face un motor, ma rog ii ca si cu don quijote cu incuiatii astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate