Sari la conținut

easybiker

Super Membru
  • Număr conținut

    1.873
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://fast-biker.blogspot.com/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara - Banat
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    Chopper.
  • Club
    Chopper Maniacs

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Multe.
  • Interests
    Motociclete , choppere , bobbere , cafe , superbikes, etc.

Vizitatori Recenți Profil

2.015 citiri profil

easybiker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cred ca dupa aproximativ 550 de ani. Este un "polearm" s-au "poleaxe" , tipic pentru secolul 15. O lama secure specializata de lupta din cele cateva zeci de tipuri specializate similare. Initial a fost montata probabil pe un maner de stejar cu sectiune patrata de aprox 2,20 m cu doua platbande laterale lungi prinse cu nituri pana pe la jumatatea manerului , ceva in stilul pozei de mai jos. Unde ai gasit-o daca nu sunt prea curios ?
  2. easybiker

    girder forks

    Super prietene! Imi place de tine ca intotdeauna faci ceva interesant pentru motocicleta ta. Astept cu nerabdare sa vad ce va iesi. Inca o chestie... Incearca sa scapi de crash-bar-urile alea sudate pe cadru. Cadrul ar avea cu totul alta linie.
  3. Eu zic ca iti prajesc bizonul cu un poket bike de 1200 pe carburatie fara nici o problema.
  4. Agnostic Front au la fel de multe in comun cu stilul Metal cat are si Madona.
  5. Asta este celebra mea conserva, cunoscuta si drept "The Pussy Magnet From Hell" s-au "Bidonul de Vanilie". @GoogleBoy te provoc la liniuta ( iti dau fum daca vrei sa stii ). P.S. - Numarul nu are conotatii sexuale.
  6. Imi aduc aminte de hidosenia asta. Asta e apogeul oribilitatii. Imi aduc aminte si de asta de pe la intruniri. Cilindrul ala din spate bineinteles ca e fals.
  7. Hahaha Running Wild...! Credeam ca numai eu si mai 3 prieteni mai ascultam Metal adevarat. Preferata mea all time de pe Blason... http://www.youtube.com/watch?v=ElPxyDKWuOc
  8. easybiker

    Facerea de bine...

    Daca il faci cu scotch nu mai e pin stripe. Scotch de hartie pentru vopsitori, din ala subtire si elastic, se gasea si la Ovarom pe Miresei la un moment dat.
  9. easybiker

    Facerea de bine...

    Pin striping-ul se face cu mana libera ,pentru ce iti trebuie banda ?
  10. Foarte interesant ! Dupa logoul de pe cadru pare a fi un CZ dar nu am reusit sa gasesc ce model.
  11. Chopper Dave se da cu motorul ala de 4-5 ani deja. "Plasticata" aia va ingenunchea orice mucos cu fite de "mare cioperist" calare pe cruiser stoc, care se da cu 80 in linie dreapta in timp ce ii intra franjurile de 2 metri de la ghidon in gura si care nu face diferenta intre un drag bar si un ape hanger... Nu inteleg ce este ata de special s-au iesit din comun la faptul ca un tip care face choppere sa se dea cu o vitezana ? Dar na, poate eu vad lucrurile altfel s-au sunt doar un prost... Shobo , TL-ul este o legenda indiferent ca este R s-au S si ca "i`ts all about torque" . Frustratii astia cu Shadow stoc oricum nu au oole necesare sa se dea cu asa ceva. Scuze de off topic... Acum on topic: In 13 decembrie la Viena vor concerta Saint Vitus, legendara trupa de Heavy Metal traditional. Sunt bilete disponibile prin Eventim si costa cam 25 de euro ,un pret minuscul ca sa vezi una din cele mai importante trupe din Metal si o ocazie deosebita ,deoarece concertele lor sunt extrem de rare. Am pus ceva date jos pentru cine este interesat... http://events.myspace.com/Event/7157918/AT-Vienna-Arena http://www.myspace.com/stvitus
  12. Absolut bestiala motocicleta !
×
×
  • Creează nouă...