Treijumate Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 (editat) In sfarsit! deja ma gandeam ca au renuntat la lc4. vizionare placuta! Editat Iunie 14, 2007 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
therunner Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Foarte interesanta. Cand apare? Ceva date tehnice ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 (editat) nici eu nu am inteles exact daca e facut doar ptr baja sau va fi si lansat, in 2008 nu stiu ce fac dar mi-l iau!! Editat Iunie 15, 2007 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Parca Zsolt spunea ca o sa apara pe piata in 2008 ------------------------------------------------------------------------------------- Dragut rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Xcelent de frumoasa.Se pare ca 2008 va fii anul de lansare.Aceeasi geometrie ca SE-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Iunie 16, 2007 Autor Share Postat Iunie 16, 2007 Mi se pare ca e o combinatie intre vechiul lc4 si exc, ceea ce ptr mine este ideal din motivul ca imi place sa merg pe capra pana la locul faptei. Sper sa vad in specificatii un 135 de Kg macar. Iar faza cu rezervorul sub sa... e ce trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 ...super...asteptam detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate