Sari la conținut

Treijumate

INACTIV
  • Număr conținut

    186
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Treijumate

  1. am eu un cerc pe 17 de dr600, e auriu e bun si il dau gratis. 0723542508 ieronim. si eu caut cerc dar pe 18 pentru un ktm. daca stie cine va ceva.. va rog frumos.
  2. Caut disperat o janta de spate pe 18 pentru un ktm lc4. vine vara si nu merge...
  3. MOAAAAAaaaaa !! ce kit de putere ai?? si asta cu crampoane fra!! Ktm rules!!!!
  4. cred ca structura pe care o are forumul acum nu este cea mai prietenoasa, prea multe subforumuri, prea multe coltisoare.. poate si asta sa fie o cauza?!
  5. am urcat pe drumul care pleca din rucar. am urcat..am urcat.. pana am ajuns la un stalp metalic abandonat (de radio/tv sau ceva) acolo e capatul drumului, numai ca trebuie sa te intorci putin pana intr-o mare curba. de acolo se cam vede destinatia. eu am intrebat un cioban unde e vf papusa mi-a aratat directia si am zis ca trag o fuga. la prima vedere zici ca in 5 min esti sus, dar... nu e deloc asa . am ajuns mult mai greu si cu motorul incins de i se aprindeau toate becurile ..si cu vreo 3-4 cazaturi frumoase dar a meritat din plin.
  6. se poate, se poate eu am ajuns cu motoru' unde nu am reusit sa ajung ani la rand din cauza "sindromului cuca" (pentru cunoscatori), pe vf papusa. misto iezerul si destul de accesibil
  7. Mi se pare ca e o combinatie intre vechiul lc4 si exc, ceea ce ptr mine este ideal din motivul ca imi place sa merg pe capra pana la locul faptei. Sper sa vad in specificatii un 135 de Kg macar. Iar faza cu rezervorul sub sa... e ce trebuie.
  8. nici eu nu am inteles exact daca e facut doar ptr baja sau va fi si lansat, in 2008 nu stiu ce fac dar mi-l iau!!
  9. eu mai merg cu niste amici din cand in cand la calugareni, ei zboara de mult si mai stau si eu pe langa ei poate mai prind un zbor. o sa iti spun cand se mai merge.
  10. oaaaaau, f interesant. superbe si pozele, un adevarat pasionat!
  11. vine vara... si vreau sa imi rup motorul de cat o sa ma plimb cu el pentru asta vreau sa fac un upgrade. am deschis acest topic pentru a afla ce se poate face cum un motor de lc4, cata putere poti sa ii mai dai, cum? din ce stiu eu exista kit de jiglere pentru BST40 dar nu stiu practic cat te ajuta am mai citit cum ca un carburator f bun ptr lc4 ar fi Keihin FCR, dar care? fcr 41??? oricum nou costa in jur de 1000$, nu e un pret prea prietenos.. am cautat unul sh si nimic. cine se pricepe, cine are, il rog sa posteze pe aici
  12. sa nu ai mila de el.. sa il chinui, sa il pui sa te care in spate pe cele mai abrupte carari de munte, sa il umilesti manjindu-l cu noroi pana ii dispare orice pata de culoare, iar apoi sa il ingrijesti ca pe cel mai bun prieten. Oio !!
  13. eu sunt curios daca motorul de drz nu e suprasolicitat punand pe el carburatorul Keihin FCR39 pe care il are ccm-ul
  14. eu am asa ceva pe lc4 si sunt ce trebuie. Ai priza si in curbe pe asfalt si nici nu te lasa impotmolit pe undeva. sunt ok.
  15. noroc ca ati avut gume de ceatza, ca altfel acolo ramaneati
×
×
  • Creează nouă...