Barbie Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 4 sale: marime S, noi, tzipla, 70 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; Editat Martie 26, 2009 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 pantaloni textil marimi mici,pret unic de 19 eu!!!! toate detaliile le gasiti la rubrica "vanzari echipamente" toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; un UP si de la mine. super manusile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Salut Am de vanzare o pereche de cizme IXS Victory X - precum modelul din poza atasata. Sunt marimea 38, dar este posibil sa se potriveasca cel putin pentru o marime mai mica. Sunt culoarea albastra, si ofera un nivel ridicat de protectie prin materialele si solutiile alese in constructia lor. Au fost varful de gama al sezonului trecut. Pretul este de 150 de euro sau 650 de RON. Negociabil. Pentru mai multe detalii sunati la: 0722 94 77 62 - Radu De asemena mai am inca o pereche de cizme Revit, negre, model de toruing, din piele, impermeabile, purtate foarte putin, tot marimea 38. Pret 300 ron Inca valabil pentru tinerele sperante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro_maniacs Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Pretul la cizme este negociabil ? Vad ca pe site pretul este de 180 de Euro. Fara suparare, pe site sunt 289,95 euro... e vorba de daytona touring star gtx, pe site-ul louis din germania uite AICI daca tu le-ai gasit mai ieftin nici o problema, mai discutam da un telefon sau intra pe messenger:wave: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro_maniacs Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 pentru fete ...vand costum moto (textil, cu protectii) VANUCCI geaca (noua, dar fara etichete): masura 40 - 180 Euro pantaloni (noi, cu etichete): masura 38 - 150 Euro aduse din Germania de la Louis tot pentru fete... cizme Daytona STAR GTX masura 36 pret: 220 Euro tot de la Louis geaca s-a dat... mai am pantalonii 150 Euro 0721795700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 buna seara,va deranjez si eu cu o intrebare..aveti idee ce masura de combinezon(dama) s-ar potrivi pentru cineva destul de slab (45 kg),1.60 inaltime, 43 cm umeri.80 cm talie..? va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 buna seara,va deranjez si eu cu o intrebare..aveti idee ce masura de combinezon(dama) s-ar potrivi pentru cineva destul de slab (45 kg),1.60 inaltime, 43 cm umeri.80 cm talie..? va multumesc anticipat Bună! Eu zic că XS. Adică un 34. Eu la orice fel de haine port mărimea S (36) --> 1,65 si 53Kg. Dar vezi că măsurile cam diferă de la un brand la altul. Combinezonul meu e Dainese, aÂşa că mărimea mea S (36) la ei înseamnă 42. Dacă mai ai întrebări dă-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Bună!Eu zic că XS. Adică un 34. Eu la orice fel de haine port mărimea S (36) --> 1,65 si 53Kg. Dar vezi că măsurile cam diferă de la un brand la altul. Combinezonul meu e Dainese, aÂşa că mărimea mea S (36) la ei înseamnă 42. Dacă mai ai întrebări dă-mi un PM. merci frumos,nu voi ezita sa iti dau msg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 buna seara,va deranjez si eu cu o intrebare..aveti idee ce masura de combinezon(dama) s-ar potrivi pentru cineva destul de slab (45 kg),1.60 inaltime, 43 cm umeri.80 cm talie..? va multumesc anticipat cuma dica 43 cm umeri? si 80 talie? Trebe sa ai peste 80kg ca sa ai 80 cm in talie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Trebe sa ai peste 80kg ca sa ai 80 cm in talie sau sa fie femeie..insarcinata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 43 in umeri o insemna distanta de la un umar la altul, dar 80 in talie e de jur imprejur plus 80 in talie e ok..nu stiu de ce sariti asa ca nu toata lumea are talie de viespe si celebrul 90 60 90.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 la 1.60 si 45 de kile?..80 in talie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Vand manusi de piele, cu protectii carbon, marime S (desi pe ele scrie XS), stare foarte buna, pret 150 ron; up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 @raducu da, ce va mirati asa?? ) deci de la stanga la dreapta, la umeri, masoara 43. in talie, a luat un cordon cu cm si l-a pus ca pe o curea. si a iesit 80. ceea ce e f bine! gandeste-te ca e 80/2 = 40 cm. eu zic sa-i ceri nr de telefon ) 43 --- 40 = F BINE cuma dica 43 cm umeri? si 80 talie? Trebe sa ai peste 80kg ca sa ai 80 cm in talie LOL, ia masoara-te )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 @raducuda, ce va mirati asa?? deci de la stanga la dreapta, la umeri, masoara 43. in talie, a luat un cordon cu cm si l-a pus ca pe o curea. si a iesit 80. ceea ce e f bine! gandeste-te ca e 80/2 = 40 cm. eu zic sa-i ceri nr de telefon 43 --- 40 = F BINE LOL, ia masoara-te )) M-am masurat de curand - sa ma ierti dar am 1.70m/57kg si in talie am 64 1.60 m inaltime si 80 in talie e foarte mult Scuze pentru OFF dar chiar am crezut ca a gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 am gresit si eu in exprimare ) luata de val. nu cred ca si.a masurat talia, ci soldurile, pt ca talia oricum nu are legatura cu geaca. adica a pus cm acolo unde pune si cureaua la pantaloni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 singura care a gresit (in exprimare) a fost ea ..talie nu e acelasi lucru cu solduri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) da. din start m.am gandit ca se refera la solduri, pt ca circumferinta taliei nu are nicio legatura cu combinezonul... eh, na, am mai stat si noi de vba. eu am un combinezon destul de mic. marimea 32-34. daca il vrea, i-l dau pe o cola la 2 l ai auzit fato?? e kavasaki, e verde.. te mananca vaca cu el pe tine.. take care! Editat Martie 30, 2009 de disney Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 da. din start m.am gandit ca se refera la solduri, pt ca circumferinta taliei nu are nicio legatura cu combinezonul... eh, na, am mai stat si noi de vba. eu am un combinezon destul de mic. marimea 32-34. daca il vrea, i-l dau pe o cola la 2 l ai auzit fato?? e kavasaki, e verde.. te mananca vaca cu el pe tine.. take care! - bravos, dragut gest Eu am crezut ca a gresit doar dimensiunea pentru ca in genereal giaca de combinezon este pana in talie cauza pentru care toti nadragii sunt cu talie foarte inalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) intr-adevar era vb de solduri,insa nu eu am inventat-o..am mai vb cu o tipa ce avea un combinezon cu dimensiunile date de mine,venea ok dar era uzat tare... disney ai pm Editat Martie 30, 2009 de bubuzuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) deci de la stanga la dreapta, la umeri, masoara 43.in talie, a luat un cordon cu cm si l-a pus ca pe o curea. si a iesit 80. ceea ce e f bine! gandeste-te ca e 80/2 = 40 cm. eu zic sa-i ceri nr de telefon fata..las-o naibi de treaba...am 89 in talie si mai am un pic si ma rostogolesc.. ..talia e un pic mai sus de solduri,ok? ..oricum..jpeg si tel pe PM,te rog..sper ca vorbim de o fata.. LE..acum am vazut..ati descoperit soldurile..retractez,mai putin cererea pe PM... Editat Martie 30, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate