Sari la conținut

disney

Membru
  • Număr conținut

    462
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de disney

  1. @soldi, ai cel mai tare prieten patruped! am ras cu lacrimi ) e foarte expresiv Polei )
  2. disney

    Bursa SuperMoto

    Vand cizme supermoto dama Fox Racing Comp 5 Women's Boots aduse din SUA, marimea 39-40. Pret 100 euro.
  3. Cizme supermoto Fox Racing Comp 5 Women's Boots aduse din SUA, identice cu cele din poza. Marimea 39-40, purtate o singura data. Pret 100 euro.
  4. oare cum s-o simti dr Ungur cand vede ca ca*catu de fii-su a vrut sa dea cu masina peste el (foro andrei poponut - club staua) l-am vazut pe tatal lui Andrei la realitatea plangand si retraind momentele . zicea ca l-a tras pe andrei si gunoiul ala l-a lovit pe el. cine il vede pe andrei o data, nu-l mai uita niciodata, un ingeras de copil... si nenorocitu ala era sa-l spulbere!! ce gunoi ordinar...
  5. nu stiu ce sa zic, dar practic se pare ca se trage de orice tertip din lege. ba ca e domeniu privat, ba ca etilotestu a zis ca are peste 0,80, ba ca nici nu a fost testat, ba ca politia def apt nu are laborator si ca au trimis sangele la TM, ba ca s-a ratacit pe pista ... app, macar vaca de pauneasca si-a recunoscut vina si de frica puscariei are grija de saraca copila acum orfana. legat de razbunari... nu cred ca cineva se va duce sa-i razbune pe cei accidentati. poate doar familile lor. cine nu e direct implicat.... nu se va baga la agresiuni de genul asta. ar fi tare frumos sa se umple caransebesul cu afise cu fatza retardatului si cu "loc de scuipat" fix sub ea. Mesaj completat app, cum de nu exista nicio filmare cu tentativa de omor ??
  6. niste ziaristi sustin ca "se intervine" puternic pentru baiat. asta e, sa-l vada dumnezeu.
  7. pai nu presa spune ca a ranit grav niste persoane, ci chiar persoanele in cauza! nu pot sa cred ce aud la stiri... aeroportul e domeniu privat, nu drum public. deci asta inseamna ca daca era beat, nu conteaza, pt ca legea se aplica doar daca era pe domeniu public??
  8. Am mers pe drumul ala acum nici o saptamana. Este incredibil cum in zona Bistritei oamenii se baga in depasiri fara sa se asigure! M-am trezit in fata acestei situatii, la limita unui accident mortal, de cel putin 10 ori in doar o ora. Am ramas marcata de cum conduc oamenii aia... Nu zic ca toti erau bistriteni, dar erau din zona. Dumnezeu sa-l ierte pe saracu' om...
  9. http://www.acasatv.ro/emisiuni/o-mama-disp...i-ei-video.html am vazut azi-noapte reportajul. trist... ca si-n alte cazuri, mortul a fost de vina. justitia romana... dumnezeu s-o ierte.
  10. ''....PolițiÂştii spun că tânărul, care avea o alcoolemie de 9,93 miligrame/litru în aer expirat....,''
  11. In raportul iml scrie ca amandoi au murit datorita multiplelor fracturi (majore) de craniu. Practic, daca nu se loveau la cap, traiau. Cel putin asa mi s-a spus. Dumnezeu sa-i ierte!
  12. fara suparare, mai ia o pauza de la postari ca deja spui doar ca sa te afli in treaba... nightwolf nu are nici cea mai mica treaba cu medicina. de aceea are ruleta si nu stetoscop, de exemplu. hai lasati-o balta. stati si uitati-va-n gura unui plictisit care va relateaza stirile protv si apoi va numeste si "o adunatura de prosti". invatati de la el, cu siguranta nu o sa mai aveti incidente. mai ales ca nightwolf stie despre motociclete o gramada, cum ar fi ca moto nu are numar pe fata si nu are pedala de acceleratie. sa-i fie tzarana usoara copilului!
  13. @Popescu_ MihailRaul nightwolf mai ramanea sa-ti spuna ca "spera sa fie de tura cand o sa cazi". e raspunsul lui preferat. (culmea culmilor: un garcea a ajuns sa judece cine e prost si cine nu... dar... prostul pana nu e fudul... nu e prost destul. ) ah,si-ti multumim nightwolf ca ne arati cat de mult timp liber ai... mai lasa forumul si du-te la treaba. de cand esti printre noi nu-mi amintesc sa ne fi dat vreodata date "uluitoare" sau exclusive despre vreun accident. mai mult, parca esti ecoul lui andreea esca.
  14. Nu va suparati... daca aveti poze si cu "bestiuta" mea (Inka) le astept Multumeeesc!!
  15. http://hi5.com/friend/p10632597--Madalina_Avram--html saraca... dumnezeu sa o ierte!!! Mesaj completat
  16. http://www.220.ro/emisiuni-tv/Ca-Calu-Fili...ent/TdNr5YnUo3/ : ))))
  17. LA MULTI ANI REAPER!!!!! Disney & Kali & Daan & ICV & Fero & Crypthor & Coxanelu...
  18. ce scumpa eee!! sa-i traiasca!! uite inca doua poze cu Inka mea. Din pacate nu-s cele mai calitative, dar o sa revin cu altele mai bune. Oricum, Inka iese frumos in orice poza ps: a se observa cum tine buzita de jos... cand e nebagata in seama =)) Mesaj completat pps: eu am si un ciobanesc mioritic... o sa revin si in cazul asta cu poza
  19. Ea e INKA... La noi a fost destin... )) Foarte amuzante peripetiile tale, ma bucur ca au fost cu final fericit!
  20. aveti careva bulldog francez?... just looking to buy a puppy...
×
×
  • Creează nouă...