upi Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Imi merge motoru cam urat (nu imi mai tine bine relantiu si nu merge "rotund") si vreau sa-mi faca si mie cineva carboratia ieftin si bine, in wekendu asta. Astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Imi merge motoru cam urat (nu imi mai tine bine relantiu si nu merge "rotund") si vreau sa-mi faca si mie cineva carboratia ieftin si bine, in wekendu asta. Astept oferte Samuraiders County Service - da click in semnatura mea si vezi preturi si modul de programare la "doctor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Iunie 17, 2007 Autor Share Postat Iunie 17, 2007 Samuraiders County Service - da click in semnatura mea si vezi preturi si modul de programare la "doctor" Am apelat la serviciile celor de la Samuraiders, multumit oameni de incredere si de nota 10, apelati cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate