young rider Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 salutare!! vreau sa imi fac o sha pentru minesk...adika am partea de jos de metal . shi buretul...dar vreau sa imi fac o alta husa...daca shtitzi ceva spunetzi-mi va rog(dau o bere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Septembrie 26, 2004 Autor Share Postat Septembrie 26, 2004 daca se poate undeva in bucureshti...ar fii ideal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Septembrie 27, 2004 Share Postat Septembrie 27, 2004 Vezi ca este un articol "Cum sa confectionezi sha in timp ce te uiti la televizor!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Septembrie 27, 2004 Autor Share Postat Septembrie 27, 2004 unde???(nu dati cu pietreee) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Septembrie 27, 2004 Autor Share Postat Septembrie 27, 2004 am gasit...dar de unde cumpar io vinilin ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2004 AM GASIT SHI VINILIN , dar , nu vreau sa ma apuk eu sa o fac....chiar nu shtitzi pe nimeni kare face shei??? am shi vinilin shi shaua veche shi buretele.... ashtept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 Nu ai ce face cu banii?Ia pune mina si fa ca nu e mare lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Noiembrie 7, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2004 NU , ka nu ma pricep , shi vreau sa iasa mishto!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Noiembrie 13, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2004 mamaaa , kiar nu shtie nimeni sa faca shei???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate