Dan Popescu Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 subiectul este in dezbatere pe http://www.rallyraid.ro/forum/viewtopic.php?p=1038#1038 cei interesati sa actioneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ratonu_exc Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Se poate veni si cu 2T?Asta a meu e pe injectie multipunct la un piston.Garantat nu polueaza.Mere si cu ulei de rapita.Ma gandesc sa i pun si catalizator. Mult noroc cu tractoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iunie 18, 2007 Autor Share Postat Iunie 18, 2007 am uitat sa specific: echipa merge numai cu mobre de 2 roti. mobrotractoarele daca vor, se cara fiecare cu ele. Nu am loc de transport. La aceasta cursa eu nu ma dau, merg doar ca organizator de echipa si partial sponsor. echipa se asambleaza la Bucuresti, la sediul MTH Tehnosport, str. Soveja 107B, sector 1. (zona pietei chibrit, prin spatele peco AGIP) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 echipa inca nu este completa invitatia este inca in vigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate