oldbiker_johan Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 am un motor de mz 175 es,stoc,un cilindru,un ambielaj,o cutie de viteze,far,capacele laterale,o cutie de sea, ,niste amortizoare cei interesati lasati un pm bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 am un motor de mz 175 es,stoc,un cilindru,un ambielaj,o cutie de viteze,far,capacele laterale,o cutie de sea, ,niste amortizoare cei interesati lasati un pm bafta frate, pt motoru ala, si acte daca ai, vorbim...ca atat am nevoie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Amortizoarele in ce stare sunt ? ceva poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iulie 21, 2007 Autor Share Postat Iulie 21, 2007 mai am si doua sei de mz 125 dar nu am cum sa le fac poze ,str. aparatul foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 frate, pt motoru ala, si acte daca ai, vorbim...ca atat am nevoie.... cf omule ti-ai luat motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flax1000 Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 Simeringuri ai la motorul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 (editat) poze cu telescoapele de mz..e numa unu....dar cam asa arata si celalalt...dar mai multa rugina....si seile de mz ..bafta Editat Iulie 29, 2007 de klaus_gas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 Cat ceri pe seaua de spate,adica cea din dreapta?M-ar fi intresat si cealalta dar e mai obosita.Daca mai ai si alte sei in stare buna de ddr-iste ti le iau.Cutiuta aia electrica de Mz 125 (bobina,releu,contact cu cheie) o ai cumva? Roti sau macar butuci de Emw daca ai ma intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Superman Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Salut ai cumva un dinam de MZ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate