Sari la conținut

oldbiker_johan

Super Membru
  • Număr conținut

    929
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    iasi
  • Carnet moto din
    1978
  • Motocicleta
    kawasaki EN 500A

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mobra,mobra super,mobra hoinar,ij,cz,mz, dnepra

Vizitatori Recenți Profil

1.920 citiri profil

oldbiker_johan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Se poate , sau , cum se poate inmatricula o motocicleta , din dotarea MAI , vanduta , ce nu au avut CI sau certificat de inmatriculare , radiata ? Matocicleta , de-a lungul timpului , a avut mai multi proprietari , insa , nici unul nu a facut inmatriculare , si exista doar un act de instrainare a MAI-ului .
  2. Exact asa am avut pe un IJ 56 . Ce nu stiu , e cum are bobinajul , cate spire , primar /secundar , deci banuiesc ca e releu de 12 V .
  3. Titulatura de meserias se da unor persoane ce cunosc f bine un anumit domeniu , inventivitate , creativitate . In cazul de fata , tu si " comunistele " . Chiar daca , posesorul Jawei nu doreste modificarea pe 12 V , totusi am sa incerc sa-l conving , si mi-ar fi necesare sfaturi din partea ta , si a celorlati despre aceasta modificare , despre piesele ce trebuiesc obtinute , despre montaj . Oricum , multumesc anticipat pt sfaturi . » Post actualizat in 07 Sep 2018 10:55 Asa arata pe interior releul , si cred ca e pe 12 V , deci nu are cum incarca de la un generator de 6 V .
  4. Salut meseriasule . A ajuns la mine o Jawa 634/"84 / 6 V si trebuie sa-i schimb dinamul . A folosit motorul cu baterie de 12 V . Releul rusesc , nu stiu daca e de 6 ori 12 V , insa are unul cumparat , electronic pe 6 V . E aceiasi corespondenta ruseasca la ploturile de legatura a releelor ? Nu le am nici cu rusa , nici cu ceha , asa ca te rog sa ma ajuti .
  5. Nu cred ca la motor in V , de turatie , unde turatia e mai mica decat la vitezane , este recomandat fullsintetic . As zice ca un ulei din generatia 5100 . cum ar fi , Repsol , e mai recomandat . La 50K , km , cat are motorul , mai pune vreo 20 , nestiuti , deci ar merge 10W 50 , numai ca la toamna consumi mai mult cu incalzirea la pornire .
  6. Un amortizor spate de VN 800 A / "98 , gasesc pe la voi ?
  7. oldbiker_johan

    Kawasaki EN500

    Il gasesti pe google , in format PDF .
  8. oldbiker_johan

    BURSA LOCALA

    Salut , vand aparat sudura , Stern , in stare perfecta de functionare , si un dispozitiv multifunctional . Relatii la tel 0749614491 . Pretul pt aparatul de sudura este de 250 lei , iar pt masina universala . 70 lei . Masina este noua , cu certifigcat de garantie valabil .
  9. Cer scuze . Rog un admin , sa stearga postarea .
  10. oldbiker_johan

    Vanzari diverse

    Salut bikeri . Pt ca nu am vazut nici un topic cu " Diverse " , in comunitatea moto din Iasi , m-am gandit sa deschid unul . Or mai fi astfel de topicuri , pe alte siteuri , dar nu aici , la " Motociclisti in Iasi " . Deci , vand aparat sudura STERN , in stare perfecta de functionare . Sudeaza pana la electrod de 4 , are siguranta de suprasarcina si cooler pt racire . Pretul e de 250 lei .
  11. Salut . Intrebare pt meseriasii ce si-au pus magnetou de Minsk , pe Simson . Am incercat vreo 3 magn de Minsk , pe Simson , insa nu am reusit cu nici unul , sa pornesc dracovenia , nici cu reg mom aprinderii pe PZ , nici cu avans de 15 grade , nici intr-un fel . Am lasat magnetoul original , cel cu platini , pe motor , pt pornire , iar pt lumini si restul , un mag de Voshod . Intrebarea ar fi : Se va intampla ceva cu bobinajul , ori cu biscuitul ala , datorita faprului ca nu-l mai folosesc la scanteie , deci nu se mai descarca biscuitele in bob de inductie generand scanteie . Sa duce dracu , ori tre facut ceva ? Pe tel , putem discuta mai rapid , daca axeti cum sa ma ajutati . Bip si va sun eu , 0749614491 .
  12. Prea putine informatii tehnic functional , si prea multe discutii despre curenti . Mircea simson , este scanteia pe bujie ? Este curent pe firul ce intra in bobina ? Este uda bujia cilindrului respectiv ? Daca este uda , inseamna ca nu e din carburatie , daca nu ajunge curent in bobina , nu e bun CDI-ul . Senzorii se defecteaza greu , dar mai usor , CDI-ul . Spun pt ca sunt patit . Am un capac cu doi senzori , de EN 500 , cu grosimea de 65 mm , daca crezi ca-ti trebuieste , spune . Ar trebui sa dai cu spray- contakt , pe mufe , sa vezi reactia , si pe cele ce vin de la Spui ca ai verificat scanteia la ambii cilindri , si avea ori ba ? Pt o mai rapida rezolvare , da-mi un telefon 0749614491.
  13. Salut . Incerc sa pun o aprindere de Voshod , pe un Simson , chestia e ca pe aprindere , pe mufa aia de racord , nu este marcat ce si cum sa conectez firele la napolitana . Daca stie cineva , rog sa-mi comunice aici , ori tel 0749614491 . Multumesc . » Post actualizat in 08 May 2018 04:34 100 lei
  14. Pai daca scrie Circuit , normal ca sunt pt circuit , adica pt vitezomane , iar daca scrie enduro , e pt offroad ... tie iti trbuiesc de strada . 140/90/15 76 S . Cauta manualul in format PDF , si vei gasi si tipul de cauciuc , recomandat .
×
×
  • Creează nouă...