oldbiker_johan Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 vand voshod...dezmembrat pt...vopsire...dar nu am mai vopsit..cu numere vechi,mooka ...pret 2 mil,bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 vand voshod...dezmembrat pt...vopsire...dar nu am mai vopsit..cu numere vechi,mooka ...pret 2 mil,bafta unde se afla gramada de fiare ?? ca ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 De unde esti ca ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 este un prieten de al meu este din iasi..bafta si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate