adi_ms Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Varog sa ma ajutati sa gasesc o aprindere de KTM 250 GS, an fabricatie 1995, aprindere tip suedeza SEM. Va rog sa-mi spuneti daca stiti de vanzare pe undeva ca eu caut din toamna si inca n-am gasit, nici nu stiu unde sa mai caut. Ma intereseaza si noua si second hand. Va multumesc. Pun si ceva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_ms Postat Iunie 23, 2007 Autor Share Postat Iunie 23, 2007 Varog sa ma ajutati sa gasesc o aprindere de KTM 250 GS, an fabricatie 1995, aprindere tip suedeza SEM. Va rog sa-mi spuneti daca stiti de vanzare pe undeva ca eu caut din toamna si inca n-am gasit, nici nu stiu unde sa mai caut. Ma intereseaza si noua si second hand. Va multumesc. Pun si ceva poze... Nimeni nimik?? Nici o idee?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate