Hannibal Postat Septembrie 30, 2004 Share Postat Septembrie 30, 2004 (editat) In ultimul numar al revistei "Univers Moto" am avut placerea sa-i recunosc in fotografiile de la "biker's Party" pe o parte dintre noii mei prieteni. Kawa lui Dan la Odorhei, Alex si Niprul lui impingand butoiul la Snagov, Vio - pretena lui Axa topaind in sac cu Big urmarind-o atent (mai era in stare? ). Pana aici nimic neobisnuit, doar ca mi-a facut placere sa spun in gura mare: "io-i cunosc p-astia" sau "Eu ii stiu pe cei din clubul asta". S-auzim de bine si sa va mai vad si altadata in reviste Ady PS Vai cine era sa treaca neobservat!!!! N-o sa ghiciti... asa ca va spun io. Daca dati pagina, dupa intalnirea de la Snagov il vedeti in toata splendoarea pe ... Obelix... care nu a putut rata ocazia de a se poza cu Dobrescu Editat Septembrie 30, 2004 de Hannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Octombrie 1, 2004 Share Postat Octombrie 1, 2004 Pe mine nu m-ai vazut pe acolo? Eventual pe coperta? Nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate