Sari la conținut

ZORRO

Super Membru
  • Număr conținut

    466
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1997
  • Numar Moto
    Fara
  • Club
    Samuraiders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Planete, doua GS FZR

ZORRO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "Sa-ti traiasca" si sa faceti impreuna multi km in conditiile cele mai bune. Spor la kilometrii si bafta la vreme buna.
  2. Felicitari si o asteptam la plimbare cand se face uscat afara. Sa o stapanesti sanatoasa Oana si cat mai multe momente placute alaturi de ea.
  3. Dupa aproximarile mele erau cam 30-40, da poate erau mai multe ascunse dupa corturi. Ideea e ca (mie unul imi plac motoarele turate) vecinii mei de la corturile vecine injurau cu foc. Unii dintre motoristi au crezut ca e intrunire moto in vama si pana noaptea tarziu trageau de ele. Mi-ar fi placut si mie sa vin cu motorul mai ales ca am prins aglomeratia de la drumul de intoarcere, si asta pe la 10-11 noaptea.
  4. Frumoasa initiativa. Da unde bagati peste 100 motoare la Ursu? Eu o sa merg cu masina asa ca ne vedem pe drum. Asfalt uscat. Z
  5. Salut. Eu stau pe Teiul Doamnei. Am vazut motoarele din fata C7, acum am vazut ca au ajuns la 3 buc. Poate ne intalnim pe strada prin cartier, sau poate miercurea ne vede pe undeva pe la Domino si plecam impreuna spre Arc. ZORRO
  6. Pe mine ma intereseaza placintele. Mai vin placintele la intrunirea asta? Alea cu smantana, usturoi ...
  7. Eu tocmai am fost pe acolo, cu masina, cu muuulte bagaje. La Comarnic iti rezervi in general o zi ca nu e chiar aproape. In cazul in care merg numai enduro si masini de teren poate o scurtezi la jumatate de zi. Drumul pe cativa km e rupt rau, eu cu loganul care e inalt am avut ceva probleme mai ales ca drumul e de exploatare forestiera. Oricum pestera e marfa. Iar pt Cheile Nerei (in general si cascadele Beusnitei) iti trebuie cel putin doua zile si alea cu ritm sustinut. Dar e frumos.
  8. Azi dimineata, nu stiu pe ce canal de tv anunta ca sambata la Brasov ploua. Nasol, sper sa o dea in bara.
  9. Ma bag si eu la plimbare. 9 nu cred ca e prea devreme ca pana se aduna toata lumea care se anunta, etc. Mai stai putin ca vine si cutare, etc. Ne intindem pe o pajiste si tragem un pui de somn.
  10. Daca nu ma insel si circuitul din jurul Casei poporului e tot in weekendul cu referendumul. Asa ca probabil sunt mai multe chestii la mijloc.
  11. Foarte, foarte nasol. Cand ma gandesc ca intreaga luna mi-am programat-o legat de Ploiesti, acum toate se schimba. Tara de caca.
×
×
  • Creează nouă...