bogtech Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 salut.am un suzuki sepia si vreau sa-mi schimb setu(acesta din urma fiind gripat) . Ce imi recomandati daca tot il schimb ce sa iau? ce imi recomandati ??????sa-mi iau de 50 sau de 70??? http://scooter-center.com/catalog/default....e=1&sort=7a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Poi depinde ce vrei... daca vrei sa ai tot scuter-ul cel dinainte sa spun asa ti-l iei pe cel de 50. Daca vrei mai multa putere o acceleratie si viteza inbunatatita dar si un consum mai mare optezi pt cel de 70cmc. Depinde de ce vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 vezi ca daca o sa iti pui kit 70/80 cc trebuie sa modifici si alte piese ale scuterului de exemplu: toba sport, role, carburator, filtru de aer etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogtech Postat Iunie 22, 2007 Autor Share Postat Iunie 22, 2007 ok,ms.stiti cumva daca se poate da comanda de pe scutercenter.com?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate