sinbad Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 Stie cineva care sunt diametrele cilindrului la diferite cote? De unde stiu la ce cota e cilindrul meu daca am un anumit diametru interior? Sau, sa o luam mai simplu: de unde stiu ca segmentii aia mai sunt buni pentru cilindrul meu? Sau ce segmenti sa-mi iau, la ce cota??? Mai precizez ca cilindrul arata brici, nu are urme de uzura, santuri, zgarieturi sau vreo diferenta de diametru pe lungimea lui. Daca stie cineva cum se apreciaza uzura la motoarele astea, sa-mi spuna si mie, va rog. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golgo Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 pai pistonul nu urca pana sus. Cu cativa milimetrii inainte sa ajunga pistonul se formeaza o diferenta de nivel care se simte la mana daca e uzat cilindrul. Daca nu se simtel nimic la mana iei frumos cilindrul si te duci cu el in targ si incerci segmeti bagandui in cilindru dar ai mare grija ca marginile segmentilor nu trebuie sa se atinga tre sa ramana un spatiu f mic intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Auxois Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 Vezi ca in momentul in care bagi segmentii pe cilindru, tre' se aiba deschidere la capete aproximativ grosimea unei lame de ras. Daca ai scos pistonu' ia niste shmirghel si curata bine calamina de pe el si vezi ca este scris un numar 0, 1, 2 sau 3. Acel numar indica ce cota este pistonu respectiv. Iar daca intra normal pe cilindru, inseamna ca si cilindru e aceeasi cota. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate