schilaci Postat Octombrie 11, 2004 Share Postat Octombrie 11, 2004 Convinced! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 ihim...numai ca dupa ce am citit, am inteles conjunctura,deci nu e chiar asa simplu "ca au vandut patentul".....dar in final,cam aia e. oricum,e una dintre variantele "istoriei HD" publicate de tot felul de nepoti,prieteni,cercetatori etc...naiba mai stie daca ce citesc eu e adevarat. ieri ma uitam pe discovery si era vorba despre Columb....cica nu e din Genova -Italia ci e catalunez din Barcelona. si nu era sarac si din familie de tamplari,ci din familie buna,educat,instruit.....blabla. hihihi,poate intr-o zi aflam ca fratii Harley si fratii Davidson erau evrei iar primul HD s-a facut in Palestina. fuck. Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 ihim...numai ca dupa ce am citit, am inteles conjunctura,deci nu e chiar asa simplu "ca au vandut patentul".....dar in final,cam aia e. oricum,e una dintre variantele "istoriei HD" publicate de tot felul de nepoti,prieteni,cercetatori etc...naiba mai stie daca ce citesc eu e adevarat. ieri ma uitam pe discovery si era vorba despre Columb....cica nu e din Genova -Italia ci e catalunez din Barcelona. si nu era sarac si din familie de tamplari,ci din familie buna,educat,instruit.....blabla. hihihi,poate intr-o zi aflam ca fratii Harley si fratii Davidson erau evrei iar primul HD s-a facut in Palestina. fuck. Blackrider Tinete bine , de fapt erau scotieni! ai dreptate , nu tot ce zboara( se scrie) se maninca, iar aia co Colombo mai aveau putin si-l confundau cu Cristos, ca tot sarac, tot timplar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate