Enduristul Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 (editat) Salut Week-ul asta am fost la 100 km de Bucuresti la Slanic Prahova. A fost mishto,chiar daca am fost cu prietenii mei conservarii. Bine macar ca sunt fani BMW ca mine.Iaca poze.In poza 3 in plan indepartat, sunt eu incercand sa sar de la trambulina.Mare gresala.Cand am ajuns in apa mi-a intrat apa sarata in ochi, in nas si din nas pe gat de a trebuit sa ies afara cu ochii inchisi ,sa fug repede la dus si sa beau o tona de apa. A urmat namolul se'ntelege Ce mica-i lumea. Ne-am intalnit cu o foarte buna prietena Si am fost sa papam papa bun.... Peisajul e frumos... Astia stateau la soare ca micii pe gratar.Lipsea o paletzica sa-i mai intorc cand se rumeneau...sau o lopata. Soarele era ucigator...deci tot mai bine in apa Si cum era prea frumos ca sa se termine cu bine,cand mai aveam doua statii sa ajung acasa , pe la Indiana in Dr. Taberei,mi se termina benzina ca am trecut pe rezerva cand mai aveam 85 de Km. In poza e nevasta-mea care-mi ura de sanatate si imi arata de unde sa cumpar carne.... Editat Iunie 24, 2007 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 bah ce negrii a-ti fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 ..interesanta combinatie de iesire ..oricum pare frumos pe acolo ..mai am un punct de oprire pe traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate