Rip00 Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 am un gsx-r 600 model 98 stopul sta tot timpul aprins.... si cand merg...si m-am uitat nu este infranata...sau sper sa nu fie ... cel putin frana de mana continua sa faca click-ul ala pentru a aprinde stopul...io am avut o problema mi s-a rupt frana de picior si am sudat-o si am montat-o iar ... si am impresia ca de atunci am problema asta ... nu stiu ce anume am pus gresit si nu imi dau seama... are cineva vreo sugestie ? e destul de naspa sa nu stie lumea din spatele tau cand franezi .... poate ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Verifică contactul de la frâna de spate, precis acolo e buba Âşi trebuie reglat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 (editat) Da este destul de clar e vreun contact blocat dar 90% este ala de la frana de picior spate!! Vino pe la noi pe la servis si facem o constatare care nu costa nimic!! 0726744999 Radu Editat Iulie 2, 2007 de ruud914 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate