Ender Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Intrunirea va avea loc la Campingul Km 4, la patru kilometrii de Gheorgheni, DN.12C, catre Lacu Rosu (locatia din anii precedenti) Programul: Vineri - Adunarea - in spatele Pietii str. Vararilor (400m de centrul orasului) ora 17 - Streetfighter show ora 17- 17.30- str. Vararilor(spatele Pietii) - Deplasarea la Km. 4 Concerte Vineri:Mercedes Band Defender Papa Blues Band Simbata: Knock Out Role Unicum Plus Band Va asteptam cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 data?> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 data?> 13-15 iulie din cate stiu eu, oricum trebuia sa o puna in primul post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sf.andrei Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 (editat) Eu am de gand sa vin pe 14 sambata , probabil ma voi caza in Lacu Rosu , chiar aveam de gand sa caut parteneri de drum. Vin cu prietena , viteza de croaziera 90 - 110 km/h(in sate viteza aprox legala). Daca mai vine cineva hai sa ne organizam. PS Zona este superba , Cheile Bicazului sunt absolut impresionante , merita din plin excursia iar drumul pana acolo este de asemenea variat si f frumos ( varianta prin Brasov , Sf Gheorghe ) Editat Iunie 25, 2007 de sf.andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate