Sari la conținut

sf.andrei

EX+
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    mil 3
  • Numar Moto
    B 810
  • Club
    TITAN

sf.andrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Misto pozele de la Iasi...eu am fost la Murighiol la peste:) Salutari celor noi , sunt bineveniti. Salutari si celor vechi
  2. salut Neo , ce mai faci? Cum iti merge cu ...mersul? Poate ne vedem vineri si iti povestesc si excursia. Toate bune!
  3. Este un magazin la intersectia dintre sos pipera si b-d Barbu Vacarescu (zona statiei de metrou Aurel Vlaicu) . Magazinul este si reprezentanta KTM , se cheama cred Moto Mania. Gentile costa 350RON (aproximativ) si se potrivesc bine. Au impreuna 48 de litri. Toate bune!
  4. Brasov - Miercurea Ciuc cat 2 (nu sunt gropi dar sunt destule denivelari) ....................... In zona Tusnad am intalnit pentru prima oara in viata mea niste idioti cu o basculanta care aruncau nisip ( da , nisip nu altceva ) cu lopata pe sosea. Se formau niste damburi mici , ff periculoase si eu nu am reusit sa le inteleg sensul. Asfaltul era chiar bun in zona daca nu ar fi existat tembelii aia. initial am crezut ca nisipul a ramas de iarna , apoi i-am ajuns din urma. ...................... M. Ciuc - Gheorgheni cat2 (acceptabil , cu ceva denivelari) Gheorgheni - Lacu Rosu cat 3 ( gropi si denivelari...dar peisajul merita discunfortul) L. Rosu - Piatra Neamt cat 2 (destul de bun , fara gropi , fara denivelari , dar cu multe sate) P. Neamt - Bacau _ Buzau - Bucuresti cat 1 (drept , bun , dar plictisitor) Toate bune!
  5. Eu am 1.80 si stau perfect. Dar pozitia este sportiva , asa cum ii spune si categoria , sport-turing. Merge bine si cu pasager , am mers cam 800 de km in ultima plimbare . Asta in 2 zile . Fata se cam plangea putin dar nu f tare, pentru mine a fost ok. Motorul este super , trage f placut si controlabil . Daca nu esti prea extremist o poti lua ca prima motocicleta , asta este si cazul meu. Consuma intradevar 4,5 %. Nu prea merge pe drumuri forestiere , nu este locul ei acolo. Toate bune!
  6. ...Ce marimi fac astia la costumele de scafandru... Foarte frumos frate , acum imi amintesc ca saptamana trecuta au zis aia la televizor ca s-a retras marea cu 30 de m ....ha,ha , de fapt ea s-a umflat intai cand v-ati bagat la scufundari si apoi cand filmau papagalii voi abia ieseati de acolo...frumos , m-as fi bagat si eu , sincer. Toate bune , ne vedem la intalnirile de toamna , sau iarna
  7. A fost o gluma mai...felicitari pentru excursie
  8. Interesant fotoreportajul , ai avut ceva curaj sa pleci singur prin zonele astea...sau poate ei pandesc la strada?
  9. Salut Blue Angel ...se vede gardul in spate deci esti din Titan ...OK . Bine ai Venit! Daca avem noroc , pana la anul vom deveni cel mai numeros grup din Bucuresti in ritmul asta.Forte bine!
  10. Nu te supara pe el , nu a realizat ca asta este un site pe care sa te lauzi tu cu excursia pe care ai facut-o...se gandea ca impartind aceeasi tara s-ar putea bucura si altii de locurile alea...
  11. Felicitari pentru felul in care ai trecut peste o situatie ce putea deveni tragica . Din fiecare poveste avem ceva de invatat , daca vrem , sau un nou motiv de a ne da mari. Este trist ca si cei care conduc prudent au accidente , dar asta trebuie doar sa ne faca si mai atenti . unii au noroc , altii nu , dar trebuie sa facem ceea ce depinde de noi pentru a preveni ceea ce se poate preveni. ....... Si o intrebare ...daca ii iei painea de la gura unui asemenea (cuvant urat) (dupa cum s-a exprimat chiar el din cate inteleg)...MOARE?...daca da merita incercat ...astept acum atacul organizatiilor ecologiste , desi specia asta de idioti din trafic nu este pe cale de disparitie in Romania...(ba chiar cred ca se extinde pentru ca aud din ce in ce mai des ca se dau 150 de EURO pentru carnet B la examen si a devenit un fel de moda... Toate bune!
  12. Alexa "Sfantu: nu stiu cei cu Andrei r5... dar cu tine ce e ca nu ai mai venit de ceva timp... te-ai plictisit de mine... asai... las ca stiu eu... macar pe laura las-o sa vina ... .. Acum lasand gluma !!! mai veniti si voi ca va simtim lipsa !!! oricum aveam de gand sa te sun vineri sa vad daca vrei sa viii !!! Neo e bine dar inca imobilizat la pat ... am mers cativa sambata care a trecut, la el ... si are moralul destul de ok cred eu ... deja se gandea sa-si repare moto sau se gandea la alte mot desi il asteapta cateva luni de recuperare ... deci sufletul e bine... piciorul inca nu !!!" Si mie mi-au lipsit intalnirile cu voi dar din pacate de fiecare data a aparut ceva si nu am fost in Bucuresti. Vinerea asta sunt de ex in Brasov cu sreviciul dar voi face tot posibilul sa ajung chiar si mai tarziu. Salutari tuturor! Sanatate Neo!
  13. Imi pare rau pt voi...nici cu mine nu vine nimeni, aia e Ne intalnim la statia din parc nu la cea de la magazin , este cealalta iesire si se pot parca motoarele . Vino si tu vineri , sunt multi noi care vin prima data , inca nu se poate vorbi de o gasca ci de un grup in formare , de aceea cei noi sunt repede asimilati.
×
×
  • Creează nouă...