red biker Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 daca stiti careva sa-mi spuneti de unde pot sa vadsi eu cota pistonului (sau doar prin masurat?)sa nu desfac degeaba motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 (editat) cota e scrisa pe capul pistonului.probabil ascunsa de funingine si/sau calamina...e stantata... 78.15 e cota 0...restul nu mai tin minte... Editat Iunie 27, 2007 de lucyfire_legion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 cota e scrisa pe capul pistonului.probabil ascunsa de funingine si/sau calamina...e stantata... 78.15 e cota 0...restul nu mai tin minte... si park din 5 zecimi mere cota de reparatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red biker Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 multumesc am scapat de desfacut ma-m temut sa nu fie inauntru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 COTA 0 este 77.95 shi duupa aia cresc din 0.25 in 0.25. Ele sunt shatntzate pe capul pistonului alaturi de o sageata care indica pozitzia in care se monteaza pistonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 77.95 am luat set nou de la gaspar si atat este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate