ge0rge Postat Iulie 9, 2007 Autor Share Postat Iulie 9, 2007 l`am delimitat maaaaaaaaaaa pana la 120 =))))))))) dar.. inainte de asta am avut rs full power din 99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 l`am delimitat maaaaaaaaaaa pana la 120 =))))))))) dar.. inainte de asta am avut rs full power din 99 ai auzit de celebra replica.."uai,bai (cuvant jignitor).." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_e38 Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Momentat sunt proprietar de RS 125 dar ma cam bate gandul sa trec pe mito :-s pana la ora actuala nu am avut ocazia de a testa un mito... deoarece in oradea nu este nici unu :| asa ca.. am nevoie de niste sfaturi si parerii!! As vrea sa imi raspundeti la urmatoarele intrebarii: Mito este mai fiabil decat Rs ? mai puternic ? top speed ? cat consuma la 100km ? piesele pt mito sunt mai scumpe decat pt rs ? paul_e_38 dak vrei sa vbim si defapt sunt doar etrierele brembo oricum dak ar fii sa aleg intre rs si mito cred ca as alege mito cu toate ca nu m-am dat niciodata pe unu... dak te-ai uita mai bine ai vedea k si maneta si sistemu de franre e tot brembo. toti pe aici vorbesc si isi dau cu parerea despre ceva ce nu au.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 paul_e_38 dak vrei sa vbim dak te-ai uita mai bine ai vedea k si maneta si sistemu de franre e tot brembo. toti pe aici vorbesc si isi dau cu parerea despre ceva ce nu au.... cu un post inainte ziceai ca manetele sunt CRC noroc ca ai tu ... n-ai avut tu zile cati km am eu pe mito .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 cu un post inainte ziceai ca manetele sunt CRC noroc ca ai tu ... n-ai avut tu zile cati km am eu pe mito .. cati km ai tu pe mito ma?=))) pensionarule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 cati km ai tu pe mito ma?=))) pensionarule multi ma insuratule mai schimba acolo la CLUB, ca te-ai apucat de fumat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate