diandy Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 salutare. stiti ceva de marca asta de scutere japoneze "huatian" , aveti careva ? au motor in 4t viteza max 65 km/h astept si eu pareri k sa stiu dak se merita sa cumpar asa ceva merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 ce te face sa crezi ca s japoneze? dupa nume s kinezarii............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad CBR Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Iti recomand sa nu gandesti despre firma ca este una proasta inainte sa citesti despre ea. Uite: http://www.youtube.com/results?search_quer...ian&search= Rezulta , China. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 chinezari...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Am fost la un test drive cu un scuter Huatian (HT150 t15), de 150 cmc..........motorul tragea destul de bine, dar elementele de prindere si cele de rezistenta lasa de dorit. Sunt scutere ieftine, dar ca sa te poti baza pe asa ceva trebuie sa-l demontezi complet si sa ii faci cu un aparat de sudura niste intarituri cu platbanda prin unele puncte cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Hautian, Baotian, Linfan astea toate sunt chinezarii. cu cea mai mare caldura iti recomand sa nu-ti iei lasa viteza maxima ca nu numai aia o sa te intereseze, ci si: durabilitatea, fiabilitatea, imbinarile, materialele din care e confectionat carenajul etc... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate