CostinALN Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Am si eu o problema cu trompeta mea... Merge in felul urmator tr1--40km/h tr2--70km/h tr3--90km/h tr4--90km/h tr5--100km/h tr6--degeaba o mai dau. In treapta a 4-a ingana asa (parca nu s-ar alimenta, dar totusi nu se alimenteaza in treapta a 4-a). treptele celelalte degeaba le mai dau nu urca viteza de loc. Am mers cu alt cbr care mergea intr-a 4-a 110km/h. Mi-a mers si mie o singura data 115km/h dar de atunci nu mai merge. Ce credeti ca poate sa aiba? Ajutor ca ma dispera chestia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Nu pot sa iti zic decat (din ce stiu) ca la CBR stock nu isi are rost treapta a 6-a pentru fuga,ci este facuta doar pentru consum. Doar o idee: curata carburatorul,sincronizeaza carburatorul,curata filtru de aer,bujia si vezi cum merge.Daca tot nu merge go to Honda service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Service 0726744999 Radu ! Merita sa vi sa ne dam si noi o parere nu costa nimic!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dext3r Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Prima si prima data schimba benzina !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 6, 2007 Autor Share Postat Iulie 6, 2007 Prima si prima data schimba benzina !!! Am schimbat`o de nenumarate ori... Parca a inceput sa isi mai dea drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 13, 2007 Autor Share Postat August 13, 2007 Problemele au aparut din nou. Acum trebuie sa reglez tacheti sa fie asta problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate