Sari la conținut

CostinALN

Moderatori
  • Număr conținut

    2.578
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CostinALN

  1. Multumesc mult. O sa ma mai interesez pentru ca eu as vrea mai mult la politie.
  2. Salut baieti, am o Aprilia Sr50 ce trebuie sa fac sa o inregistrez la primarie? Eu mai mult as vrea la politie dar am inteles ca nu se mai poate,
  3. Problema rezolvata, curatat mufe calculator si curatat clapeta de acceleratie ,sters erori si este brici...merge super bine...Ii multumesc foarte frumos baiatului care mi-a dat PM.
  4. Scuterul este pe injectie. Din aceasta cauza am nevoie de cineva care are diagnoza sa vedem ce erori are.
  5. Salut baieti, am o Aprilia sr50 ditech si nu a fost pornit 4 ani, i-am schimbat benzina si a pornit, problema este ca nu se tureaza absolut deloc, merge doar la relanti. A mai patit cineva asa? Un service pentru diagnoza unde imi recomandati?
  6. Eu nu am inteles nimic din legislatia lor...ideea sta in felul urmator , am 22 de ani , a1 de la 16 ani am fost la scoala m-am inscris ptr categoria A si ARR`ul nu este deacord ca eu sa dau de A si trebuie sa dau de A2, am vazut 1000 de variante ca pot da de A cu test suplimentar/ ca nu pot/ ca am voie motocicleta cu 35kw maxim/ motocicleta limitata la 35kw dar puterea initiala sa nu depaseasca 70kw...etc Rog si eu frumos pe cineva sa ma lamureasca si pe mine.
  7. Daca tot ati reinviat topicul. CBR125R 20.000km nicio problema. Aprilia Rs125 '07 20.000km set motor schimbat la 8000km. In rest consumabile: placute, ulei, kit lant, cauciucuri.
  8. Am crezut ca fost fiabilitatea aprilia e proasta , insa nici cu bmw nu mie frica ) =))) Al 2lea motor trecut pe lista mea ca fiind terminat...) asta macar e de masina )=))
  9. Voi faceti offtopic peste tot?? De azi incep cu suspendurile! Aveti si messenger!
  10. AM REDESCHIS TOPICUL, CINE MAI FACE OFFTOPIC PRIMESTE SUSPEND !!!
  11. Se plimba cu el prin curte... Tytus, vreau sa facem o cheia la vara, cu scamatoru de Paul...
  12. Inca o serie de offtopic si topicul se inchide si trece pe invizibil.
  13. Imi recomanda si mie cineva o sala de fitness in zona sectorului 2 cu instructor?
  14. Nu avem limita din ce imi aduc aminte, dar sa zicem ca te ia radaru cu 150 si tu ai 120 in acte ,e putin mai nasol.
  15. In Bucuresti e mai complicat cu kw. Majoritatea politistilor stiu de smecherie, acum un an si ceva m-a oprit politia pe mine si inca 2 baieti, unu din ei huli care avea un ktm exc125, ne verifica ala ispre la kw si face cand se uita in talonu de la ktm, hmmm doar 5kw, ma mir. La Bucuresti mai mergea sa ii zici ca nu ai talonu, dar in ultimu timp specificau "cati kw are?". a si Malasorte nu mai sunt rs`uri E3 cu 21kw ci doar cu 18kw.
  16. Eu am avut , cred ca te pot ajuta. Mesaj completat Nu are nicio legatura. Euro3`ul are carburator electonic. Mesaj completat Problema cu efi aprins o avem si eu, imi statea mai mereu aprins, prima data am zis ca e de la senzoru de temperatura care era mufa larga, cand am strans-o nu a mai facut ceva timp, dupa iar. Mesaj completat Ba are legatura ca alea care nu sunt euro3 nu au efi. Au cdi normal , cu o singura mufa.
  17. Ai mare grija la radiator, cu cat ai mai mult noroi acolo cu atat se raceste mai greu, atat ca acum este frig, dar pe viitor. PS. Interesant modelu asta de " Cabana ", vici stie cel mai bine cum e cu astea )
  18. Baieti, parerea mea haideti sa incercam cat mai multe poze si mai putine vorbe . Bafta!
  19. Am inchis vechiul topic pentru prea mult offtopic. Fara offtopic!
  20. pompa mea era infundata, am scos din ea ceva caramelizat asa, probabil de la ulei. deh MOTUL 710
  21. Mama cati zmei pe aici, putem organiza o gala k1 cu voi.
×
×
  • Creează nouă...