cradu Postat Septembrie 4, 2003 Share Postat Septembrie 4, 2003 Caut poze de la intalnirile din bacau din anii 1999 si 2000.Mai demult erau si pe acest site dar acum nu le mai gasesc. Merci pt un eventual ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 5, 2003 Share Postat Septembrie 5, 2003 Nu cred ca in '99 a fost ceva la Bacau .Daca insisti poate gasesti ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cradu Postat Septembrie 8, 2003 Autor Share Postat Septembrie 8, 2003 Atunci din 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 8, 2003 Share Postat Septembrie 8, 2003 In 2003 a fost a III-a intalnire.Daca faci o socoteala simpla poze din 2000...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cradu Postat Septembrie 14, 2003 Autor Share Postat Septembrie 14, 2003 eu insist dar vad ca nimeni nu le mi are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Septembrie 15, 2003 Share Postat Septembrie 15, 2003 eu insist dar vad ca nimeni nu le mi are Prima intalnire la Bacau a fost in 2001.Crezi ca are cineva poze de la o intalnire care nu s-a tinut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate