foxbat Postat Iulie 5, 2007 Autor Share Postat Iulie 5, 2007 uite ca nu am citit ca plecarea e maine....eu nu pot decat sambata dimineatza sau vineri seara....am vb cu un prieten care vrea sa iasa si el si am decis ca daca treaba se stabilizeaza la noi incercam asa, daca nu sambata la 7 o dam spre Obzor. in jur de 11 are trebui sa fim acolo. oki doki ai tel meu daca ai neveoie de ceva ( rezervare , alea alea) mulutmesc inca odata pentru datele de cazare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 10, 2007 Autor Share Postat Iulie 10, 2007 na, ca a iesit si asta m am intors dupa 4 zile petrecute in obzor, nessebar exceptional, ca intotdeauna cazare in obozor, camera cu TV, baie, extrem de curata, gresie, faianta, 100 m de mare - 15 e /zi ( camera ) o masa de 4 persoane n a sarit de 15 e desi am incercat din greu la giurgiu ( 2 motoare + o masina ) nici macar n au cerut acetele la fete ( masina ) iar noua doar 2 intrebari + CI - unde mergeti, cat costa ( motorul _) ) la intors se plateste de masina 6 e si de motor - 0 in rest,radare dar ..fara mari prbl am alergat un picut si nu ne a "oprit " nimeni nu e o lauda ci informatii petnru cine e "alergator " si nu vrea puncte ( atentie, nu incercati asta acasa) pe 30 - 5 este bikers week in obzor si deja mi am rezercat camera ( acceasi ) cu 20 e in plin sezon sa mai spuneti ca va duceti la costinesti ..ca ..asa meritati , sac, sac maine poze:) acum ca am terminat cu povestea, CINE MERGE LA bikers week in obzor in perioada mentionata ? ( 2 - 5 august, de joi pana dumininca adica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 10, 2007 Autor Share Postat Iulie 10, 2007 pozeleee http://picasaweb.google.co.uk/1100master/O...key=EBwVmsdzeNU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Salut alex Multumesc pentru poze,asa ma cred ,,neamurile"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 După ce l-am bătut pe domnul foxbat la cap...am plecat si eu miercuri spre obzor Âşi am stat până azi... rezumatul ar fi următorul: + drum bun(pe alocuri se lucrează, pe alocuri e mai prost, dar nu deranjant) + cazare(am dat 22eur, la 5 min de plajă, cameră mare, terasă, baie-n cameră) + mâncare(ne-am căznit destul de mult să dăm 10eur la o masă, 2 persoane....Âşi când ne-am ridicat....pfua, ce greu fu...) + există sucursală otp bank, are bancomat, deci se pot scoate bani...aÂşa că nu tb pelcat cu sute de euro + există Âşi casă de schimb valutar(cea pe care am folosit-o a fost international asset bank) + mâncare din nou + plaja + mâncare + se dă restul chiar Âşi la chioÂşc...niciunul nu mi-a zis "nu am, dar vă dau o gumă" + apa minerală- 1.5l/0.6leva + există ghiduri de conversație englez- bulgar la standurile de ziare - nu Âştiu oamenii engleză de loc...am găsit o sg pers, la standul polaroid, de pe str principală - nu am avut loc de parcare la moto - azi m-au deviat pe drumul dinspre obzor spre varna...aÂşa că am cunoscut Âşi bulgaria mai profundă...fără alfabet latin...doar chirilic alte info: există benzinării Âşi omv Âşi shell(pt amatori, intrați pe site-urile lor că au Âşi hărți)...Âşi am auzit că există Âşi rompetrol, dar eu nu am văzut decât una, atunci când m-au deviat dacă mai vreți Âşi alte info...întrebați...momentan atât am în minte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate