Blackrider Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 am auzit ca se maresc accizele la import japoneze si americane,de la anu', iar la leasing se aplica la pret CIP si nu la valoarea reziduala.... stiti careva de aici,ceva despre asta? Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 12, 2004 Share Postat Octombrie 12, 2004 Eu inca nu am auzit nimic, dar ma astept la cele mai nasoale scenarii. De fapt, cred ca se va reduce vama (6-10%), se vor introduce accize (probabil in functie de capacitate), se va introduce EURO 1 si taxe vamale la valoarea cip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Octombrie 13, 2004 Share Postat Octombrie 13, 2004 ce bine ca exista politicieni, vama si acize... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 13, 2004 Autor Share Postat Octombrie 13, 2004 mah,cum au vazut ca ne inmultim,cum ne-o trag.....bagami-as! Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate