Sari la conținut

BERY

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.bery.info

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Esslingen (D) ARAD (RO)
  • Carnet moto din
    1991
  • Numar Moto
    ES-I66, AR 66 BOA, ES-PW2
  • Club
    MC BURNOUT ARAD

Informații profil

  • Interests
    Moto, Heavy Metal, Apple Mac

Vizitatori Recenți Profil

433 citiri profil
  • E.T.

BERY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. din pacate nu, daca stiam il sunam acolo nu are nici un farmec si am si vazut putine motoare sport, in general circulatia este mai calma si civilizata la "Eaglerider" care cred ca este si in Florida poti inchiria un HD intre 100 si 150 dolari pe zi plus asigurare si daca platesti cash te si poti tirgui cu ei si iti lasa un 25-30 % iar cu garantia era ca mia scanat pasaportul si carnetul de conducere si a pus un depozit pe cartea de credit, intre timp stiu ca exista si posibilitati mai bune decat "Eaglerider" da lor mai mult li se arata ca moare europenii de foame, e mai mult propaganda, benzina la 1,49 pt aproape 4 litrii, mincare la restaurant daca ai foame mare 25-30 dollari si carnea de vita este extraordinara se vede ca na vazut vaca nici un fel de concentrat si nu a stst toata viata in grajd. multumesc in Mexico poti sa mergi cum vrei tu acolo e situatia mai ca si la inceputul anilor 90 in Romania cind legea era "ieftina" deci cit timp nu ranesti sau omori pe cineva nu le pasa de tine doar sa-si ia spaga si poti face mai departe, acolo casca e obligatorie dar in zile mai calde nici Politia nu o poarta, in schimb trebe sa socotesti ca toti circula fara reguli, prioritate are cel care are mai mult tupeu ...
  2. sper sa va placa pozele, din pacate ma intorc si eu in europa si aici purtarea castilor nu e obligatorie, numa mersul prea repede e o crima aici pt. care poti usor ajunge la puscarie deci cu o torpila aici nu m-as duce
  3. BERY

    Accidente !

    R.I.P. Condoleante
  4. au fost 6 zile extraordinare, fiecare zi am locuit altundeva, au fost in total cam 3000 de km si punctul cel mai inalt unde am urcat cu motoarele era la 2758m, din pacate am avut numa o zi fara ploaie. Motoare: Rado D. - Honda XRV-750 Africa Twin din 1993 Rado J. -Suzuki DL-V-Strom din 2007 Bery (Eu) - Yamaha Fz-750 2KK din 1990 Aici puteti vedea o gramada de poze
  5. aici gasesti camera de pus pe moto: http://www.louis.de/_10ea360a9a98e4b5d09c6...7&anzeige=0 --- Mesaj completat în 16 Aug 2007 14:58 ------------- la cum a tras de el geaca ce a purtat, ajuta mult un echipament care nu flutura si stai mai fix pe motor si eviti un eventual accident ca poti fii atent la circulatie si nu la cum sa nu zbori de pe moto, la un accident puternic nu ajuta dar daca aluneca 100metri pe asfalt acolo ajuta, un echipament bun numa se zgirie nici nu se rupe, iar ce a purtat in film i se duce si pielea si carnea, cel mai urat e cu blugi aia se incalzesc si iti topeste pielea. Fac eu morala aici dar citeodata imi plimb Chopperul in pantaloni scurti... cind am de gind sa-i dau tare atunci ma echipez!!! filmul e facut frumos imi place Casca Shark e OK , si geaca e un pic mare de tine, nu are voie sa fluture nici cu aerisirile deschise.
  6. mai bine mai bagati poze, eu am mincat si mici (nu i-am simtit stricati) si am baut si bere (a fost Bergenbier dar a fost rece), m-am simtit bine, nu inteleg pe cei care se enerveaza, praful chiar a fost prea mult , pretul de intrare numa bine daca e mai inalt pentru ca nu intra atitia fraieri pietoni. parerea mea e ca a fost o intilnire faina si le multumesc celor de la CrazyBike pentru ea.
  7. Distractie placuta va doresc la toti si imi pare rau ca nu pot fii si eu acolo
  8. sint citeva Choppere faine, aici imi aduc iar aminte de "Fuck the TĂV"
  9. ai dreptate, cumva am fost toata viata mea pe picior de razboi cu moda
  10. cu cit mai mult ma uit la pozele astea cu atit mai multa scirba mi se face de asa zise "Choppere" cu roti late si ghidon lat pe care stai inclinat in fata.
  11. BERY

    Suzuki Intruder

    eu nu l-as lua pt. ca e SUZUKI, altul l-ar lua pt ca e SUZUKI, eu ti-as propune un Vulcan de 800, e o chestie mai reusita si nu e SUZUKI si gasesti si la pret mai mic in stare buna in Germania. daca te uiti un pic pe forum o sa vezi ca cei care au VN800 sint multumiti de el, eu am avut si am fost multumit, acum e a unui prieten si el trage deja 2 ani de ea.
  12. ??? ce intelegi tu sub Rocker ??? ??? ce tia facut Road Patrol ???
  13. daca vrei sa vezi un retardat: ia-ti o oglinda, si uitaate-n ea pina te saturi sa vezi retardat. extraordinar, chiar unu dintre aia care se plimba in noroi pina e ca un porc ne face retardati ? din partea mea sa faca fiecare ce vrea cu motorul, da daca vrea sa provoace cu astfel de jigniri nu poate fii decit un mic retardat care isi face de cap pe forumuri, in mod ciudat na venit la mine nici unu sa ma faca retardat pt. burnouturi.
  14. BERY

    Simsonul Lui Adi

    a fost SIMSON iar acum e GIMSON
×
×
  • Creează nouă...