ALEX-Guzzista Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 eu zic atat: e de invatat din faza asta-daca stateai pe mijlocul drumului nu mai intrai in dobitoc, treceai pe langa el. eu toata viata mea nu stau pe mijlocul benzii in spatele conservei, numai pe centrul drumului. bafta! Chestie valabila si in oras cand opresti la STOP (plus un ochi in oglinda si pregatit pt treapta 1)poate nu are vreunul frane !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goodangel Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Salut! Dubici, ma bucur ca ai avut ingerul aproape si ai avut viteza de reactie... Nu la fel s-a intamplat si cu bun prieten al meu. Si... tot langa Medgidia; a fost spulberat ieri, 08.07.07, de un nenorocit de carutas beat... la doar 29 de ani... R.I.P., Cosmin :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 O experienta din care avem de invatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate