caril_01 Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Salutare scuteristi.Am un scuter quinqi capriolo din 2005 si are 3770km rulati.Mentionez ca l-am achizitionat la mana a doua din germania defect(avea distributia data peste cap).In prezent functioneaza dar nu merge mai tare de 40\h , el are limitator la 45.Inca nu l-am inscris(sau nu trebuie???)As dori daca stie cineva sa imi spuna cum sa ai scot limitatorul??MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Iulie 3, 2007 Share Postat Iulie 3, 2007 Salutare scuteristi.Am un scuter quinqi capriolo din 2005 si are 3770km rulati.Mentionez ca l-am achizitionat la mana a doua din germania defect(avea distributia data peste cap).In prezent functioneaza dar nu merge mai tare de 40\h , el are limitator la 45.Inca nu l-am inscris(sau nu trebuie???)As dori daca stie cineva sa imi spuna cum sa ai scot limitatorul??MULTUMESC De trebuit trebuie sa il inscrii. Din pacate nu ai scris cati cm³ are. Daca sunt pana in 50 trebuie inscris/inmatriculat la primarie si da, e limitat la 45, adica asa ar trebui. Iar despre limitator... cauta pe forum ... sunt o gramada de posturi pe aceasta tema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caril_01 Postat Iulie 3, 2007 Autor Share Postat Iulie 3, 2007 De trebuit trebuie sa il inscrii. Din pacate nu ai scris cati cm³ are. Daca sunt pana in 50 trebuie inscris/inmatriculat la primarie si da, e limitat la 45, adica asa ar trebui. Iar despre limitator... cauta pe forum ... sunt o gramada de posturi pe aceasta tema. daca te deranjeaza ca am scris de doua ori imi cer scuze.are49cm3.iar despre limitator am inteles ca se afla in mai multe locuri,depinde de firma,dar ma interesa la sigur si cam cum arata limitatorul.inca o chestie:nu are demaraj si plus de asta pe la 20km\h zici ca vrea sa moara sau cum e la masina vrea sa schimbe viteza.ce se intampla mai exact?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate