Sari la conținut

N3cks

Super Membru
  • Număr conținut

    551
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    not until now
  • Numar Moto
    Cj-N 2213

N3cks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. N3cks

    BURSA LOCALA

    Salutare! Uite aici şi gecile: 1. Geacă Dainese vară bărbaţi - cu plasă pentru ventilare, respectiv materialul e o compus dintr-o plasă. Protecţii la umeri şi coate incluse. Buzunar special pentru protecţie coloană. Mărime L / 58. Elemente reflectorizante inserate în material. Stare impecabilă - purtată un sfert de sezon - august/septembrie (am achiziţionat-o la finalul ultimului sezon moto) Preţ: 300 lei 2.Geacă Dainese sezon rece/răcoros bărbaţi. Material textil/piele neagră. Protecţii la umeri şi coate incluse. Buzunare laterlae şi la piept. Buzunar special pentru protecţie coloană. Mărime L / 58. Are o mesadă ce poate fi utilizată în zilele friguroase tare. Elemente reflectorizante inserate în material. Stare: cum se poate vedea în poze - mi-a salvat pielea în trafic, dar starea este buna. La nevoie se poate remedia local. Pentru superstiţioşi: a căzut odată , nu va mai cădea. Preţ: 150 lei Pentru restul colegilor de pe forum - ambele se pot proba în Cluj.
  2. N3cks

    BURSA LOCALA

    Am auzit (la propriu) că a început sezonul (well şi Calea Turzii... ). Vin în întâmpinarea voastră cu câteva oferte. 1. Cască Dainese mărime M / 58 - purtată un sfert de sezon*. Stare impecabilă. - 260 lei (la nevoie interiorul se poate spăla complet). 2. Brâu Dainese mărimea L - purtat (tot) un sfert de sezon*. Stare impecabilă - 80 lei 3. Geacă Dainese neagră, bărbaţi, de piele (aş numi-o de toamnă/iarnă ) cu protecţii la umeri şi coate, mărime L. Are o inserţie matlasată pentru zilele foarte friguroase ce se poate scoate. De menţionat - a văzut asfaltul odată de (foarte aproape) 4. Geacă Dainese de vară bărbaţi (cu plasă pentru ventilare), cu protecţii la umeri şi coate. Mărime L. Stare impecabilă. Purtată un sfert de sezon*. *le-am achiziţionat la finele ultimului meu sezon pe două roţi. La geci încă nu am poze şi nici preţ. Ambele suportă protecţie de coloană - au buzunar special. Va urma. Toate se pot proba în Cluj. Se pot şi trimite cu curier, dar casca aş prefera să fie probată pentru siguranţa celui ce o va utiliza. (degeaba porţi o cască care nu îţi e bună...). Sărbători fericite!
  3. N3cks

    Dau Spre Donatie!

    S-a dat broasca.
  4. N3cks

    Dau Spre Donatie!

    Mersi, dar nu e ceea ce imi doresc. Poate are noroc altcineva.
  5. N3cks

    Dau Spre Donatie!

    De principiu m-ar interesa, dar depinde daca se potrivesc. Fa-mi te rog poze si da-mi niste dimensiuni. Ce stil sunt? De acelea vechi de lemn sau placaj sau pal?
  6. N3cks

    BURSA LOCALA

    Salutare! Vand cutie de aluminiu pentru stocat cd-uri. N-am folosit-o aproape de loc, drept urmare e noua. Stocheaza 300 cd-uri fara carcasa, adica cd-urile vin puse in niste plicuri prenumerotate si cu eticheta pe care se poate nota numele cd-ului din plic. Desigur ca plicurile sunt incluse, la fel si cheia de inchidere a cutiei. Plicurile se pot scoate din cutie, nu sunt prinse fix, ele gliseaza pe o sina. Un plic are 2 buzunare, pe o parte si alta, pentru cate un cd. Atasez si o poza. Nu e poza originala cu cutia, dar am gasit una identica. Cutia nu prezinta urme de uzura. PS: Recomand untilizarea soft-ului WhereIsIt care se foloseste pe post de catalog. Aici se stocheaza ca un cuprins toate informatiile de pe CD-uri si apoi din acest soft puteti cauta informatia dorita. Acesta va va spune care cd detine informatia dorita. Pret - 80 Ron
  7. N3cks

    Dau Spre Donatie!

    Te asteapta in acest caz si broasca.
  8. N3cks

    Dau Spre Donatie!

    Nu am taiat din gheare niciodata. Eu stiam sau retineam ca e femela, dar nu am fost sigur niciodata daca e asa sau nu. Spor la gasit acvariu si da-mi de veste.
  9. N3cks

    Dau Spre Donatie!

    Am deranjat-o la "ora ei de relaxare". Deoarece nu mai am spatiu sa se desfasoare o las frecvent in vana sa inoate. Pozele lasa un pic de drit, sunt facute cu telefonul. (aparatul e descarcat).
  10. N3cks

    Dau Spre Donatie!

    Placa de baza si memoriile au plecat. A mai ramas broasca testoasa.
  11. N3cks

    Dau Spre Donatie!

    Ti le-am rezervat! Info pe PM. Din pacate nu stiu ce specie e. Cred ca e femela. Daca vrei ii pot face poze. E mai mult carnivora. De hranit primeste mancare uscata si carne: inima de vita si pui in principiu. Ea face inspectia sanitar-veterinara in casa. Daca vrem sa vedem ca o carne e veche ii dam, daca nu mananca atunci se poate arunca. Acvariu nu am. S-a spart la un schimb de apa si de atunci nu prea are spatiu.
  12. N3cks

    Dau Spre Donatie!

    Donez broasca testoasa. Dupa 15 ani datorita spatiului trebuie sa ma despart de ea. E broasca testoasa de apa cu dimensiuni undeva la 15-20 cm lungime si vre-o 8 latime. Singura cerinta este sa ii oferiti conditii bune. Daca sunt iubitori si doritori, va astept. Dintr-un calculator am ramas cu o placa de baza GA-8I915P Duo - http://www.gigabyte.at/products/product-page.aspx?pid=1929#ov Eu zic ca e in stare functionala si cred ca problema la mine era in fapt sursa. (se restarta din cand in cand sau nu pornea decat dupa mai multe incercari) E pe slot LGA 775. EU am decis sa fac ugrade si am schimbat cam tot. Mai dau 2 bare de memori DDR2 533 care au fost pe placa. Daca bine tin mine barele au 1Gb fiecare, daca nu cumva mai mult. Dar cu siguranta cel putin 1GB. Placa se da moca ca s-ar putea sa functioneze defectuos, dar barele pe-o bere fiecare ca m-am incalzit scriind aici la tatatura. PS: daca as fi convins ca placa e udsa as fi aruncat-o, dar poate are careva nevoie de ea si poate chiar functioneaza.
  13. Mi-am mai amintit o chestie...se descurca mult mai bine cu germana. Daca ai cunostinte putine de germana, esti mai castigat decat cu engleza. Mai ales in cazul oamenilor mai in varsta. Tinerii stiu si engleza. Bine-inteles ca ma refer aici la localnici. Si inca ceva .. se pare ca pe timp ce scriu imio tot amintesc una alta. Un site ff important, care l-am cautat ceva vreme inainte sa plec in colo. Este vorba despre feribot si legaturi. Am dat de multe site-uri, darparca acesta era cel mai "valabil". http://www.jadrolinija.hr/default.aspx?lang=2 Alt pont: Poti inchiria acolo barca cu motor. Teoretic ti-ar trebui carnet dar nimeni nu te intreaba si in plus iti fac ei ceva instructaj pe loc. Am inchiriat o barca de 5 persoane si ne-am dat pe la insule in zona. Sunt tot felul de restaurante pe te miri ce insule mici si nu e diferenta de pret fata de uscat (Risotto con frutti di mare - 80-100 kune). Merita sa iei o barca sa te plimbi in colo sa pranzesti sa faci o baie si apoi sa te intorci. Pt asta verifica un pic harta. INsa cei ce inchiriaza au ei o harta si iti recomanda rute si destinatii. Alt pont: Cauta pe net, sunt cateva turnuri de control (lighthouse) care au fost transformate in "apartamente". Ne-am gandit sa dormim si in vreun-ul. Trebuie sa fie foarte fain. SUnt si pe insulite si pe uscat. SUnt vre-o 12-14 astfel de locatii. Pretruile sunt ok, un pic mai mari ca la apartamente, dar merita. POate ai noroc si gaesti, in cazul in care iti place ideea. Cat despre bani: Exista case de schimb valutar. La inceput imi era frica sa schimb...adica care mai de care mai dosite sau asa. Dar n-am intampinat probleme. In Split sunt cateva chiar in port. Fa-ti tema de casa si vezi cat e acum 1€ ca sa stii daca e ok schimbul. In multe locuri poti plati cu €, dar verifica din nou schimbul. Reamintesc: nu uita de Plitvice! si DUbrovnik (via Pasaport de siguranta) Parera: Split, frumos oras, un fel de Constanta, il recomand sa il folosesti pt o noapte/doua de odihna dupa drum si apoi sa mergi altundeva. "E frumos, dar nu prea" in comparatie cu ce vei gasi in alte locuri. Daca citesti pe net ceva de Pag, renunta la idee. Noi am citit tot felul si eram incantati, insa am dat de un Costinesti cu moneda nationala in Kune. Imi rezerv dreptul de a mai completa
  14. Am sa iti dau un scurt raspuns: Am fost anul trecut si e superb. Presupun ca vreti sa mergeti "calare". Ca si acte, teoretic ai nevoie de pasaport, insa pe perioada verii exista ceva intelegere intre cu ROmania si poti sa mergi si cu buletinul Nu uita sa iti faci asigurare medicala. Daca bine imi aduc aminte valuta lor sunt kune si 1€ e cam 7 kune. POti verifica pe net. Preturile sunt acceptabile fata de alte destinatii si oamenii primitori. Iti recomand, daca mergi cu motorul, sa te urci pe un vas si sa mergi pe insule sa faci o tura pe acolo. Hvar ar merita tare mult. E o insula relativ mica dar foarte frumoasa. Imi amintesc ca drumul de la feribot si pana in orasul unde am fost, a fost superb. Asfaltat calumea si cu priveliste deosebita. Daca tot mergi pana acolo ar merita Dubrovnic. Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung. cazare: www.interchalet.com (dar nu cred ca mai gasesti in asa scurt timp). Incearca cu google. La dus sau la intors ti-as recomanda sa te opresti la plitvice (o rezervatie nationala) foarte frumoasa! Aici va trebui sa innoptati caci aveti ce vedea o zi intreaga. http://www.np-plitvicka-jezera.hr/en/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=26 Noi am facut acest stop la intoarcere ca sa fie drumul mai usor si sa nu ne obosim din nou dupa concediu. Cazare vei gasi fara probleme, e pe toate gardurile, ca la noi pe litoral, doar ca mult mai curat. Preturi 20-25-30€/pers/noapte in apartament. Depinde de conditii si oras, zona etc. Teoretic te poti porni fara sa ai ceva rezervat, doar ca vei ajunge obosit si sa cauti in acel moment o cazare nu vei mai avea chef. Croatia merita!
×
×
  • Creează nouă...