PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 a fost mishto si in doi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 data viitoare vin, azi am alergat la adm financiara in roma si pe popa tatu sa platesc multi bani la stat ( impozite pe salarii profit etc eram prea obosit si suparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 a fost mishto si in doi! Chiar, a fost frumos.... Dai si mie o adresa de eMail. Sa-ti trimit poze. Nu bag poze pe net fara acordul tau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 leo_erts@yahoo.com.........cat despre poze poti sa le pui fara nicio problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 data viitoare vin, azi am alergat la adm financiara in roma si pe popa tatu sa platesc multi bani la stat ( impozite pe salarii profit etc eram prea obosit si suparat a venit timpul sa te revansezi!.....haideti sa mai incercam o noua intilnire a sectoarelor 5 si 6!!!!!!.....poate bagam si un mihailesti un teghes un bragadiru ceva!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 leo_erts@yahoo.com.........cat despre poze poti sa le pui fara nicio problema! OK, atunci aici... Sau aici pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 vin unde vreti voi azi numai sa-mi spuneti ora si locul intalnirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 18:30 la Billa Dr.Taberei? haideti sa evadam din acest cuptor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 stiu ca te superi pe mine dar post a venit mult prea tarziu mi-am facut alte planuri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 nicio problema cosminake!...poate altadata!.......altcineva se mai anunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 18:30 la Billa Dr.Taberei? haideti sa evadam din acest cuptor! salut eu stau in Dr Taberei. Noi am renuntat sa ne mai dam punct de intalnire BILLA pentru ca s-a facut o reclamatie la politie ca cica deranjam linistea publica , sau ceva de genu asta , si am schimbat locul de intalnire . every Friday 19.30, intrarea in parcul Moghioros la terenurile de tenis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 "noi"?......adica sunteti mai multi?.....asta chiar este o veste buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 care iese azi la plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate